• Anonym (Hmm)

    Någon mer än jag som är trött på alla incels som hatar på kvinnor jämt?

    Anonym (NoIncelsplease) skrev 2018-11-10 11:16:56 följande:

    Du tolkar mig fel. Jag menar att dessa bittra män som är missnöjda med sina liv måste ta ansvar för sina egna, och framförallt sin egen lycka. Det är varken mitt eller någon annans ansvar.


    Jag håller med men det där är å andra sidan det som Jordan B Peterson sagt i år. Vilka har kritiserat honom mest?
  • Anonym (Hmm)

    Grabbar, såhär är det: NI är ansvariga för ert eget liv. NI är ansvariga för er egen lycka. NI är ansvariga för att hitta en livspartner om ni så önskar. Ingen annan än NI är ansvariga. Det låter kanske cyniskt och okänsligt av mig och tro inte att jag inte vet att det är svårt för det vet jag. Men jag har lärt mig en sak genom livet och det är att INGEN ANNAN bör och ska inte ha kontroll över ert liv.

    Det finns tusen miljoner olika dejtingsidor som kan ge er tips. Att bli bitter och att bli arg när man gång på gång blir ratad är kanske fullt legitima känslor men de är inte ett dugg användbara. Så försök att göra något åt er situation för om man skyller på andra så överlåter man pckså kontrollen över sitt liv och sin lycka på andra och det är farligt eftersom att ingen annan kan göra er lyckliga förutom ni själva. Det är den trista sanningen och spelregler vi alla måste förhålla oss till.

Svar på tråden Någon mer än jag som är trött på alla incels som hatar på kvinnor jämt?