• Sat 10 Nov 2018 22:03
  2706 visningar
  28 svar
  28
  2706

  jag och mamman två olika nivåer

  Hej.

  jag vet inte vad jag ska göra. jag orkar inte med och känner mig som jävulen i våran familj som bara skriker åt barnen.

  jag och mamman har aldrig varit på samma nivo när det gäller att säga åt barnen när dom vrålar och gör fel. nu mer känns det som att jag blir galen! ungarna lyssnar inte, mamman säger inget, ungarna slår och sparkar på varandra. hon sitter med telefonen och verkar inte bry sig. jag blir less och höjer rösten och skriker allt som oftast.

  jag orkar inte! jag älskar mina barn över allt men jag orkar inte skrika mig hest jämt. det är fan inget kul men hon gör som aldrig något. hon kan tjata på ungarna i timmar och säga "fy på dig".

  senast idag blev jag arg och skrek och tog ena i armen (inte hårt och brutalt) för att få barnet att stanna till och lyssna. jag blir oftast så ledsen sen och gråter själv.

  jag säger åt mamman att jag inte orkar och att vårat hem är ett dårhus där det bara bråka och skriks jämt. nä hon frågar vad man ska göra. inte vet jag söger jag då, jag ör bara så less stt jämt mpste bli arg. det har gått för långt, hon har varit för passiv och mer mutat barnen med saker och jag mer bestämd och sagt åt dom. jag älskar mina barn men jag är rädd att dom ska börja hata mig alt vara rädd för mig och det vill jag inte.

  vad ska jag göra? jag vill inte bråka och skriks åt barnen varje dag. mamman verkar inte bry sig och låta barnen härja tills det går för långt och det blir bråk och skrik. jag försöker lugna dom ganska snart men eftersom mamman aldrig hjälper mig så slutar det med bråk och skrik.

  jag orkar inte vara jävulen i familjen!!!

 • Svar på tråden jag och mamman två olika nivåer
 • Sat 10 Nov 2018 23:05
  #7
  Tomelilla15 skrev 2018-11-10 22:29:47 följande:

  Man diskuterar också samspel i familjen.


  det är just det som jag tycker är problemet att mamman inte förstår att hjälpa till när man säger åt barnen. jag känner att jag inte får hjälp av henne och tillslut går blir jag frustrerad. jag vet inte hur jag ska få mamman att förstå att båda måste ju hjälpa varandra när ena föräldern hamnar i konflikt med barnen.
 • Sun 11 Nov 2018 09:04
  #11

  för att vara en "pappa grupp" så verkar det vara ganska många fruntimmer här som klankar ner på pappan som har problem. av alla svar så var det två iaf som verkar se problemet. dom flesta ser pappan som problem! det är pappan som behöver hjälp det är pappan som är dum och sjuk som bara skriker åt sina barn, men ni ser inte att det är två st problemet egentligen handlar om. en pappa och en mamma.

  jag fick frågan från en pappa hur familjeliv.se är om det är ett bra forum att söka råd och tips på och nu visar det oss att detta forum och denna sk pappagrupp är inget forum som vi isf skulle söka råd och tips ifrån.

Svar på tråden jag och mamman två olika nivåer
Logga in
Bli medlem