• Anonym (Ulo)

    Utvisning för brott

    Wowbagger2000 skrev 2018-11-16 09:53:23 följande:

    Nu vill ju 7-klövern och PK-eliten ha det så att landet ska fyllas med religiösa extremister och grovt kriminella från andra länder.

    Hade de inte velat det hade de fört en annan politik.

    82% av Sveriged befolkning verkar tycka att det är helt ok, annars hade de röstat för förändring.

    Iof är gemene man rätt naiv idag, och förstår inte hur illa verkligheten är, eftersom man godtroget köper propagandan från regereing och MSM.

    Det är tex en rätt vanlig uppfattning att det alltid har skjutits på öppen gata i Sverige dagligen, och att gruppvåldtäkter var lika vanligt förr, att ambulanspersonal alltid har utsatts för stenkastning osv.

    Det är bara skrämselpropaganda ifrån SD som gör att det uppmärksammas mer nu...

    Vi ser ju även här hur många försvarar att kriminella utlänningar inte utvisas, med det rent bizarra argumentet att då borde även svenska kriminella utvisas.

    Tips till er. Ta fram en värlskarta, så ser ni en massa röda linjer på den. Det är gränser för olika länder.

    Alla människor är hemmahörande i ett land, och från det landet kan man inte utvisas (möjligtvis till antarktis som är fritt, är faktiskt helt ok med att förpassa kriminella dit), däremot utvisas TILL det landet man hör hemma till, och så får de ta ansvar för sina kriminella.


    Oja, här vi den ultimata sanningen! 7-klövern och PK-eliten vill att landet ska fyllas med extremister och grovt kriminella från andra länder. 82% tycker det är OK.
    Givetvis!!!! Vad annars?? Det finns inga andra sätt som fungerar, nej då, utan extremister och grovt kriminella vill man ha hit om man inte röstar SD: Helt korrekt analys du har där ! Du har genomskådat de andra partiernas agenda, givetvis!
    Du går inte på propaganda minsann, inte är du naiv heller! 
  • Anonym (Ulo)
    Wowbagger2000 skrev 2018-11-16 15:35:26 följande:
    Vad är det som inte är sant?
    Inget är fel, allt är sant! Framför allt stämmer det att 7-klövern och PK-eliten vill att landet ska fyllas med religiösa extremister och grovt kriminella.
    Att 82% tycker att det är OK är också fakta.

    Sakligt, adekvat och rimligt, alltihop.Ren fakta, med andra ord.
  • Anonym (Ulo)
    Wowbagger2000 skrev 2018-11-16 15:47:14 följande:
    Jag spetsade till det lite, men faktum är att den situstionen vi har i Sverige idag har inte uppstått av en slump, utan är en direkt konsekvens av förd politik de senaste 20 åren. Och dagens situation var också helt förutsägbar, och gjordes av många.

    Kanske inte medvetet, men oerhört naivt att tro att det skulle fungera.

    Det är också helt sant att majoriteten av befolkningen inte vet hur illa det är, då myndigheter och regeringen medvetet snyggar till statistik så att det ska se bättre ut än vad det är.

    Exempel är låtsasjobb (plocka pinnar i skogen) för invandrare så att det ska ge sken av att de arbetar och drar in skatt, att inte redovisa fördelning bland kriminella med utländs bakgrund, osv.

    De stora medierna har juben helt öppen uttalad strategi att inte rapportera saker de bedömmer kan "gynna SD"

    Listan kan göras lång.

    Stöter dagligen på folk som har en helt skev bild av verkligheten, och som tror att man ljuger om tex upplyser dem tex om att drygt 50% av alla fängelseinterner är födda utomlands (till det kommer de som är födda i sverige med utländska föräldrar, som man brukar räkna med när man vill ge en positiv bild av invandringen).

    De tror på riktigt att de flesta kriminella är svenskar, för det är den bild som sprids.

    Hade alla varit medvetna om den verkliga bilden tror jag SD hade dubblat sina siffror direkt.
    Ja, det är jätteintelligent att skriva att 7-klövern och PK-eliten vill att landet ska fyllas med extremister och grova brott och att 82% tycker att det är OK. Det gynnar debatten och får alla att rösta SD.
  • Anonym (Ulo)
    Wowbagger2000 skrev 2018-11-16 16:28:58 följande:

    Ok, har du något seriöst motargument, eller tycker du bara det är jobbigt när din världsbild ruckas...


    Det finns inga seriösa motargument till en så klockren omvärldsanalys. Mot den ultimata sanningen finns inget att säga:

    7- klövern och PK- eliten vill att landet ska fyllas med extremister och grova brottslingar. 82% tycker att det är OK. Seriöst!

    Amen.
  • Anonym (Ulo)
    Wowbagger2000 skrev 2018-11-18 19:26:36 följande:

    Som sagt, du har alltså inget att komma med.

    Som vanligt med er vänsternissar, mycket känslor men ingen förmåga till logiskt tänkande...

    Lycka till i livet, det lär du behöva.


    Jag? Det är DU som har mycket att komma med:7-klövern och PK- eliten vill att landet ska fyllas med extremister och grova brottslingar. 82 % tycker att det är OK.

    Kan inte upprepas nog många gånger, så adekvat som det är. Vilken fullträff! Yay!

    Vilken underbart seriös debatt!
  • Anonym (Ulo)
    Wowbagger2000 skrev 2018-11-18 21:03:00 följande:

    Om du hade försökt att läsa lite, hade du noterat att jag skrev att jag spetsade till det lite (det betyder överdrev), och efter det skrev jag en hel rad argument varför det blivet sämre i Sverige, kopplat till förd politik. Om än troligen mer pga naivitet och godhetsknarkande än illvilja.

    Inget av detta har du vågat bemöta. Och det beror ju på att du vet att jag har rätt, och har inget att komma med mer än patetiska försök till att ironisera.

    Kan du komma med några seriösa motargument till det jag skrivet?

    Och jag förtydligar igen, (för det verkar behövas), det om 82% vill ha det så var ironi, (men det går inte alltid fram till allmogen) , syftande på att man röstar på samma politik som fört landet i fördärvet, och tror att det ska bli bättre.


    Återigen, mot dina OBJEKTIVA slutsatser finns inga seriösa motargument.Det är så objektivt uttryckt : 7- klövern och PK- eliten vill att landet ska fyllas med extremister och grova brottslingar. 82% tycker det är OK.

    Ingen mer debatt behövs, se nu bara till att allmogen inser den OBJEKTIVA sanningen!

    Inte ironi....

    Och som sagt, klart du har rätt. Det inser nog resterande 82% om de tänker efter!
Svar på tråden Utvisning för brott