• HLK

    IVF vintern 2018/2019

    Hej alla!

    Jag dyker in här, går igenom ivf-behandling på Sahlgrenska och vill gärna dela resan med er! Är så skönt att inte känna sig helt ensam. Ruvar på en cystoblast för första gången men fick lite blodstänk idag (beräknad mens idag).

    Ang äggutplock på fastande mage. Förstod det som att det beror på om man behöver lugnande under äggutplocket, i så fall så tar det bättre om man har fastat innan. Lycka till!! Håller tummarna för flera fina ägg och befruntning!

  • HLK
    CrookedTail skrev 2019-01-18 11:03:25 följande:

    Här är en till som går på Sahlgrenska! Jag gör mitt första ägguttag på onsdag, så jag är en bit efter dig. Tråkigt med blodstänk. Har du några ägg i frysen att försöka med?


    Av 11 befruktade så utvecklades tyvärr bara ett till cystoblast så nu är jag supernervös för att detta inte går vägen.

    Är det någon som haft rosa flytningar och någon bloddroppe men att det ändå har gått vägen? Jag har inga känningar av att mensen är på väg så jag hoppas lite fortfarande...
  • HLK
    carola18 skrev 2019-01-18 14:54:12 följande:

    Jag gjorde äggplock idag och fick äta fram till midnatt igår och idag endast dricka klara drycker. Fram till 1 timme innan inte ens dricka. Inga smycken eller smink. Samt duscha på morgonen.

    Fick ut 16 ägg och har godkänt att testa en ny studie där man filmar äggen 24/7 för att kunna följa äggets hela utveckling och förhoppningsvis välja rätt ägg


    Vad spännande det låter med filmningen! Har du fått mer info? Vad kan dom se? Håll oss uppdaterade! Hoppas att ni får många befruktade!!
  • HLK
    CrookedTail skrev 2019-01-18 21:37:19 följande:

    Oj, bara 1 av 11 asså? Jag har bara 3 ägg att plocka, så mina odds är inte heller så bra ????

    Kan det vara ägget som fäste? Håller tummarna för att det inte är mens!


    Jag blev tyvärr överstimulerad, några ägg hade dessutom redan släppt vid äggplocket. Min egen teori är att äggen som plockades inte var tillräckligt mogna och därför inte utvecklades till cystoblast! Behöver absolut inte ha ett samband med dina 3, dom kanske är av toppkvalitet?! :) hoppas!

    Eftersom jag blev översimulerad så fick vi vänta en cykel med att sätta tillbaka. Cystoblasten sattes in ÄL+6 dagar. Har inte fått mens idag heller men inte heller ett plus på stickan.. :(
Svar på tråden IVF vintern 2018/2019