• LinneaWookie

    IVF vintern 2018/2019

    Jooosen skrev 2018-12-17 17:34:19 följande:
    Känner inte heller något. Känner mig som förra misslyckade försöket ... mens beräknat imorn men antagligen försenad pga alla ovitrellesprutor ....
    Jag förstår precis. Det är så svårt att veta hur kroppen beter sig efter ett MF också, nu har jag inte ömma bröst eller nånting men det brukar jag få ganska långt innan mens i vanliga fall. Så jag vet inte när beräknad mens är ens.... Har bara TD att gå på!
  • LinneaWookie
    Jooosen skrev 2018-12-17 17:34:19 följande:
    Känner inte heller något. Känner mig som förra misslyckade försöket ... mens beräknat imorn men antagligen försenad pga alla ovitrellesprutor ....
    och det var samma för mig sist när jag gjorde i stimulerad cykel, reagerade inte på att mensen var sen för att jag trodde alla sprutor + lutinus skjutit upp allt, men då var jag ju gravid så det gick ju vägen ett tag i alla fall.
  • LinneaWookie
    Jooosen skrev 2018-12-19 12:32:25 följande:
    Ja det är svårt o veta! Vad kände du den gången o när? Hur mår du idag? Känns som mensen ska komma när som helst för mig. En enda stor ångest haha.... ska snart till jobbet o försöka fokusera .....
    Nej  jag kände inget alls då, inga symptom alls men plussade på 5 test utspritt över några dagar efter TD. Så jag var ju orolig för MF för att jag alltid hört att har man en massa symptom är det större chans att det går bra. Min nära kollega fick missfall två gånger runt vecka 10-11 innan det gick bra tredje gången, och den gången hade hon mycket mer symptom tidigt. Så jag vill bara att det ska börja snart. Idag känner jag mig faktiskt lite konstig, lite som att mensen ska komma men inte riktigt på samma sätt. Konstig värk lite överallt och svagt illamående. Men jag inbillar mig nog bara..... det har man ju gjort förut. Hoppas det går bra att jobba trots oron <3
  • LinneaWookie
    Jooosen skrev 2018-12-19 22:52:56 följande:
    Hoppas den inte kommer för dig!! Är helt säker på att min kommer imorn :(
    Ja det känns så osäkert för varje gång det rinner till så tror jag det är mensen....men det har varit Lutinus som runnit ut varje gång så än finns det hopp. Hoppas verkligen din uteblir!
  • LinneaWookie
    Jooosen skrev 2018-12-20 14:05:45 följande:

    Mens idag! Så här gick det åt helvete....


    :'-((( 3 Jag beklagar.....Man kan ju blöda ändå men jag förstår om det känns kört.
  • LinneaWookie
    Jooosen skrev 2018-12-20 20:52:54 följande:

    Tyvärr helt kört... hur mår du?


    Jag mår bra, känner inget speciellt förutom kanske lite ömma bröst. Kunde inte hålla mig och testade idag men det blev neg... Vet att jag förmodligen är låghormomare och sist när jag testade så testade jag positivt 2 dagar efter TD. TD denna gång är imorgon julafton.....Men jag är inte så optimistisk just nu. Mensen har inte visat några tecken på att komma men som sagt Lutinus kan ju skjuta upp den också. Gahhh
  • LinneaWookie
    Jooosen skrev 2018-12-25 12:06:29 följande:

    Fan!!! Mycket senare än min. Fan va tråkigt. Jag känner mig faktiskt inte alls pepp inför ivf2. Med äggplock o allt. Vill nästan skjuta på det lite. Vet du om du kan köra fet redan nästa cykel? Beklagar, hoppas du kan njuta lite av jul o nyår ändå <3 kram!


    Ja det lär vara Lutinus som skjutit på det...Vi har ett embryo kvar i frysen så ett försök kvar utan att behöva plocka fler ägg... Känns så hopplöst bara :-// Förstår om du är otaggad 3
  • LinneaWookie

    Hej igen alla!

    Jag har varit i tråden förut (och i äldre trådar) och har som vissa kanske minns gått igenom två tidigare försök, ett ET i slutet av oktober som fäste men slutade i MF i vecka 9 :'( , och ett misslyckat FET.

    Var tvungen att hoppa över en cykel efter jul då jag inte lyckades hitta ÄL-toppen, men nu är det äntligen dags igen efter vad som känns som en EVIGHET.

    Plussade på ÄL-stickan i morse och kommer få boka in en tid för FET i mitten på nästa vecka. Har inte fått tiden än då min barnmorska inte är nåbar nu idag men hon ska ringa upp mig ikväll eller imorgon och meddela dag och tid.

    Tredje gången gillt då? Denna gång har jag bestämt att jag inte ska dricka en enda droppe alkohol efter återförandet och tänker verkligen försöka att optimera på alla sätt. Håll tummarna <3 
    Och lycka till till er alla i tråden också! 

  • LinneaWookie
    LLW skrev 2019-02-08 20:58:46 följande:

    Hej!! Kul att se dig här igen, förstår att tiden gått så långsamt fram tills nu. Hoppas verkligen det tar sig och stannar denna gång <3 har ni flera kvar i frysen?


    Hej!<3 Nej vi fick bara tre befruktade så detta är det sista på denna omgång. Tack <333
  • LinneaWookie
    Sommar15 skrev 2019-02-11 12:17:37 följande:
    Massa lycka till!

    Jag gör mitt första fet nästa cykel. Hur är det, vilken dag är det som äl inte får hamna på om man ska sätta in blastocyst? Vår klinik har inte öppet på helgen.... o kan man göra nytt fet direkt på nästa cykel om det inte lyckas? Jag sätter in i naturlig cykel. Så nervös att vi ska behöva vänta ännu längre än vi redan gjort!
    Hmm på vår klinik har det varit så att om ÄL innefaller så att ET/FET måste ske på  en helg (ÄL+5 dagar i vårt fall då vi haft 5-dagars) så kommer labbpersonal+gyn dit och gör det även om det inte är öppet egentligen. 
    Vi gjorde ett FET i naturlig cykel direkt efter mitt missfall (missfallet kom i v9 efter ett ET), men oavsett så går det ju bara om man verkligen lyckats hitta hormontoppen så man kan se exakt vilken dag ÄL skedde. Efter det misslyckade FET lyckades jag inte tajma nästa ÄL-topp så då fick jag hoppa över en cykel. 
    Denna gång var jag dock väldigt ihärdig med teststickorna så det gick bra.
  • LinneaWookie

    Så, nu har jag gjort mitt tredje (och förhoppningsvis sista) återförande, denna gång precis som förra gången är det ett 5-dagars från frysen.

    Det känns jättehärligt att vara i den här situationen igen, även om man för varje gång får lite svårare att förvänta sig det bästa. Första gången var jag typ "varför skulle det INTE gå bra?", och andra gången var jag ganska negativ (det var direkt efter missfallet så jag mådde inte superbra....).

    Nu jäklar <3 <3 Testdag 27/2

  • LinneaWookie
    Raggie skrev 2019-02-14 11:28:23 följande:
    Ja okej. Ja det är ju så olika och kanske till och med från gång till gång. Får se hur första gången känns så får man se efter det sen hur allt blir.
    Det är nog helt olika för alla och även olika gånger. För mig (gjorde mitt ÄP i oktober) kändes det nästan inte alls, och jag valde att inte ta något morfin, tog bara alvedon. Men man var ju jätteskraj innan då folk berättat rena skräckhistorier!
  • LinneaWookie

    Ruvardag 6.... Tiden går SÅ LÅNGSAMT...... har ömma/värkande bröst och har känt lite molvärk vid korta tillfällen men allt detta kan ju vara antingen för att mensen ska komma eller för att jag tar Lutinus tre gånger om dagen. Så frustrerande att inte veta. Men jag känner mer denna gång än de två andra, så det är ju alltid något...kanske?

  • LinneaWookie

    Jaha nu blev det rosa Lutinus på RD 11.....Har TD imorgon.
    Det blev exakt samma sak i december efter vårt senaste FET, så nu känns det ganska förjävligt. Har inte så mycket hopp om att det är något annat än en vanlig mens. Eftersom det blev exakt likadant sist så känns det bara som ren ångest. Snart lär värken kicka in och bli mer klarrött blod Men vi får se.....

  • LinneaWookie

    Ja nu är det dags igen....... Efter att ha blivit gravid efter ET i oktober, fått missfall i vecka 9, kört två st FET (en i december och en i februari) som inte fäst alls, är det nu dags för "full omgång" igen.

    Började med Gonal-F för en vecka sedan och sen Orgalutran för att balansera ut det lite, har kört 200 enheter nu istället nu 175 som jag körde i oktober, för att få lite fler ägg.
    Äggplock blir sannolikt nu på fredag- känns lite nervöst men samtidigt hoppfullt då den enda gången det faktiskt fäste och jag blev gravid var ju just efter återförande av färskt embryo, inte fryst.

    Håll tummarna nu att det äntligen ska gå.....<3 Flera av er känner säkert igen mig från dessa evighetstrådar... . Har varit en jättejobbig höst/vinter men nu är det bara att gå på't igen.

  • LinneaWookie

    Så, gjorde ÄP i fredags- känns INTE som jag vill gå igenom det igen. Mitt första ÄP i oktober kändes knappt alls så jag kände mig hyfsat lugn inför denna gång. Men det gjorde bra mycket ondare nu än sist. Det kan ju uppenbarligen vara sååå olika från gång till gång. Fick ut 10 ägg varav 6 befruktades. Ska göra ET imorgon mitt på dagen, är såååååå taggad. Som jag skrev innan, det känns som att jag svarar bättre när embryot är färskt, kan ju också vara en tillfällighet men båda mina ET misslyckades helt medan gången jag gjorde FET fäste det åtminstone.

    Håller tummarna för alla andra i tråden <3

Svar på tråden IVF vintern 2018/2019