Inlägg från: Fjäril kär |Visa alla inlägg
  • Fjäril kär

    Dejt outfit

    Högklackat känns väldigt overkill. Det är ju typ bara 5 sekunder vid välkomnandet som de faktiskt syns. Sen sitter ni och äter och sen hamnar ni i soffan resten av kvällen. Vad är nödvändigheten med skorna känner jag då?

  • Fjäril kär
    Porty skrev 2018-11-16 09:35:40 följande:

    Jag vill ju vara fin


    Ja men satsa på att vara fin där det syns/märks. Dina fötter är ju det som visas minst under kvällen. Och lär inte vara i fokus för honom alls.
  • Fjäril kär
    Porty skrev 2018-11-16 10:08:53 följande:

    Då hade jag ju gått dit med ytterkläder, några fina stövlar på


    Ja men jag menar inomhus. Hur hade du sett ut då? Hade du klampat in med högklackat?
  • Fjäril kär
    Porty skrev 2018-11-16 10:49:58 följande:

    Hade han sagt att det var ok att ha med sig ett par högklackade så hade jag satt på mig dom i hallen, men vi har inte den kontakten än... sen beror det ju på vad det är för slags bjudning. Jag tycker att till fina eller viktiga bjudningar så vill man vara uppklädd och jag vill då gärna ha ett par högklackade skor, inte komma i strumpor, det gör ju att jag inte vill ha klänning eftersom det ser sämre ut, jag är dessutom väldigt kort och hela jag blir så mycket finare med pumpsen på, superfint när jag bestämde klänning igår


    Om ni inte har den kontakten än är han förmodligen inte så klädd heller när han kommer till dig. Han kanske är ledigt klädd i jeans och bättre tröja och då kommer du kanske känna dig väldigt överklädd.
Svar på tråden Dejt outfit