Inlägg från: Anonym (Ej bi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ej bi)

    Är jag bisexuell?

    Skulle sägs som så, att kvinnokroppen är så extremt i fokus hela tiden i dagens samhälle, överallt ser man hur den sexualiseras på alla sätt, så det inte konstigt att även kvinnor påverkas av detta. Vacker kvinnokropp = sex, man blir ju nästa hjärntvättad med det. Har funderat i dina banor också, men insett att jag aldrig någonsin känt en dragning till riktiga kvinnor irl som jag stöter på, så som jag känner inför män att jag bara vill vara dem nära. Men vackra människor kan man ju lägga märke till överlag, män som kvinnor.

    När jag tänker tex på att slicka en kvinna får jag rysningar. Så jag kan med säkerhet säga att jag är hetero.

    Jag har även funderat hur det skulle vara i en relation, skulle förmodligen vara enklare att vara ihop med en kvinna ;) Allt skulle gå smidigare eftersom man tänker mer lika.

    Och, har även testat mig fram som barn med tjejkompisar när den sexuella nyfikenheten väcktes... Det tror jag är helt normalt, har hört många historier om hetero killar som utforskat som barn med bästa kompisen osv.

    Det var mina tankar, men du kan ju absolut vara bi, inget fel alls med det såklart.

  • Anonym (Ej bi)
    Anonym (Bella TS) skrev 2018-11-20 22:04:55 följande:

    Tror det ligger mycket i det att jag nog innerst inne är mycket rädd för ett väcka riktiga känslor som kan uppstå gentemot en annan kvinna.


    Det är alltid en risk såklart, om man ligger med andra än sin partner. Men det beror på hur man gör. Om det bara handlar om sex och ingen kommunikation där emellan, då skulle jag säga att risken är minimal. Däremot om man börjar ha daglig kontakt och bekräfta varandra är det högst sannolikt om det en person man gillar och har kemi med.

    Jag tror att känna kärlsekskänslor för någon med samma kön, är det som verkligen visar hur man är lagd. Personligen skulle jag aldrig kunna bli kär i en kvinna eller gå igång på en tjej som jag satt och snackade med, även om hon var precis "min" typ. Kan tänka så ibland att om jag var kille skulle jag bli ihop med en sån tjej.

    Men jag tror att just den mänskliga sexualiteten är ganska komplex, tror inte det finns så tydliga gränser som vi vill att det ska finnas. Jag tror att många i grund och botten kan bli upphetsade av sexuella handlingar som innefattar både kvinnor och män. Och det betyder inte att man är homosexuell, men att man utforskar sexuellt och inte begränsar sig i fantasin. Vi är så itutade att är man hetero så ska man typ äcklas av det motsatta könet. Frågan är hur mentalt detta verkligen är och hur det skulle vara om det inte fanns några regler eller normer kring detta.

    Iaf, varför testar du inte att ha sex med en tjej och ser hur du känner? Om du bara träffar denne person en gång så behöver du inte oroa dig för känslor.
Svar på tråden Är jag bisexuell?