• Anonym (.)

    Är jag bisexuell?

    Känner igen mig mycket i det du skriver. Det tog lång tid innan jag kunde erkänna för mig själv att jag är bisexuell. Jag var i i 20års åldern någonting innan poletten ramlade ner helt.

    I det här läget skulle jag nog säga att du är binyfiken. Om du provar i verkligheten så märker du ju om det känns rätt eller fel (tycker inte riktigt att fummel i sänghalmen med kompisen i 12års åldern riktigt räknas...) Om du verkligrn är bisexuell eller ej så märker du det då. För mig kändes det helt rätt att ha sex med en annan man, vissa andra bangar eller känner att det bara känns fel. Tror nästan man måste prova för att vara helt säker.

    Sen kan man skita i etiketten. Känslor och sex är separata. Jag har gärna sex med andra män, men jag är inte intresserad av en vanlig relation. Man måste inte vara intresserad av en kärleksrelation för att vara bisexuell.

    Killar är nog lite bättre att separera kärlek och sex än kvinnor, och din man ser nog inte en annan kvinna som ett reellt hot mot er relation. Fast det i praktiken i högsta grad är ett hot, då kvinnor i högre grad än män (min erfarenhet, kan vara helt fel...) utvecklar känslor för de som de har sex med.

    Jag lever ett monogamt typiskt heteroliv med kvinna o barn. Det är inga problem att vara bisexuell och trogen. Vet inte om du behöver agera på något speciellt sätt, även om jag förstår att du gärna vill veta, vill sätta en etikett på dig själv. Hade jag varit dig hade jag nog testat med en annan tjej, då du fått din mans välsignelse.

Svar på tråden Är jag bisexuell?