Inlägg från: Anonym (helgalet) |Visa alla inlägg
  • Anonym (helgalet)

    Vilka män faller extremfeminister för?

    Jag föll för mannen som kunde bete sig som en människa, och fick mig att sluta hata alla världens män som grupp och se dem som enbart problem, vilket de hade varit varenda förbannade dag hela min uppväxt.

    Idioter som sparkade sönder tillvaron för kvinnor och barn gång på gång. Som hotade, tyranniserade, slog sönder saker eller var för jävla svaga för att sluta supa eller försörja sig själva (eller söka hjälp).

    När de inte satte världen i brand och krig förstås, i en annan nivå av tillvaron.

    Och sen undrar folk varför man är feminist- jamen tjena mittbena??

    Det kan liksom inte blir så mycket annat med min uppväxt.

  • Anonym (helgalet)
    Anonym (Anonym man) skrev 2018-11-23 20:35:56 följande:
    Samtidigt är det ju inte så svårt att förstå heller om folk inte är feminister och tycker feminister överdriver då de själva haft turen att inte alls uppleva något av det.
    Delvis ja, men de allra flesta kvinnor som inte går blinda och döva genom livet har upplevt exempel på helt omotiverad könsdiskriminering eller övergrepp från killar och män. 

    Jag har då upplevt det också, förutom att männen i min närmaste familj var mentalt defekta.
  • Anonym (helgalet)
    Anonym (Anonym man) skrev 2018-11-23 20:59:25 följande:
    Helt omotiverad könsdiskriminering? Till exempel vadå?
    T.ex. att man har en kompis L som är jätteduktig i teknik i åttan, de båda manliga lärarna sitter rakt framför oss och diskuterar klassens betyg. Den ena säger "borde inte L få en femma?" varpå den andre lärare säger" Jae, nä, femmorna spar vi åt pojkarna!". Hon fick ingen femma.

    Eller när man på universitetet får en arabisk doktorand som lärare och denne genom tio veckors kurs konsekvent vägrar svara på frågor från kvinnliga studenter vid föreläsningarna. Först när en manlig student ställde exakt samma fråga svarade han. Han uttryckte även till en tjej som ställde fråga på laborationen "Är du så dum så du inte förstår det så har du inte här att göra". Det var en helt befogad och normal fråga hon ställde.

    Sånt menar jag. Finns många exempel men man orkar bara inte...
  • Anonym (helgalet)
    Anonym (Hasse) skrev 2018-11-26 15:10:46 följande:
    Vad menar du med kvinnofientlig? Någon som misshandlar sin fru kan ju göra så för att skaffa sig mer makt över henne, och samtidigt älska henne. Han själv anser sig kanske alltså inte vara fientlig mot kvinnor. 
    Nej. Man slår inte människor man älskar. Då är man bara sjuk i huvet.

    HUR kan det vara svårt att ta in?
  • Anonym (helgalet)
    Anonym (Hasse) skrev 2018-11-30 17:44:49 följande:
    Så du tror att föräldrar inte älskade sina barn när många agade sina barn förr i tiden?
    Jag tror inte de begrep vilken skada de ställde till med och åtminstone delar av världen har gått en smula framåt sedan dess.

    Den som tar till våld visar bara att han inte har några argument att komma med, det är dumbommens lösning på ett problem.
Svar på tråden Vilka män faller extremfeminister för?