Inlägg från: lilagrodautanben |Visa alla inlägg
  • lilagrodautanben

    Du som har två söner men ingen dotter

    Jag har tre söner varav en med en CPskada. Han är inte utvecklingsstörd men kräver omvårdnad dygnet runt. Jag är lycklig ändå!

  • lilagrodautanben

    [quote=79242723][quote-nick]Anonym (Fyran) skrev 2018-11-26 19:32:37 följande:[/quote-nick]Har fyra söner. När jag hade två önskade jag nig en dotter, även efter trean önskade jag mig en dotter. Jag gjorde det inte för att jag trodde mammor med flickor var lyckligare utan för att jg alltid velat ha en dotter.

    Mina söner har sen unga varit väldigt aktiva och energiska medan jag själv är lugn av mig. Och det är väl dels det jag tror jag hakade upp mig på. Plus att pojkarna bråkar mycket. Dessutom har jag en kompis som sa, när hon väntade sin tvåa (hade dotter sen tidigare) att hon a b s o l u t inte ville ha en pojke för det visste hon ju var så jobbiga! Och så hänvisar hon till mina pojkar.... blev så ledsen att höra det. Men jag kan iaf glädja mig med att hon ändå fick en pojke, en mycket energisk sådan också.

    MEN! Jag vill klargöra att nu är jag världens lyckligaste! Har som sagt fyra söner och känner att familjen är komplett! Saknaden av en dotter finns inte längre. Jag kanske har växt till mig och mognat?[/

    Skit i väninnan! Ta hand om dina grabbar och va den lyckligaste människan i världen! Det gör jag och mina vänninor har sagt samma - guuuud... aldrig mer kalas med pojkar!!!!

    Aldrig mer en middag med dig din uppblåsta padda..

Svar på tråden Du som har två söner men ingen dotter