Inlägg från: Anonym (L) |Visa alla inlägg
  • Anonym (L)

    Vad är det för fel på vårat namnval?

    För att det inte är ett acceptabelt namn. Det låter som något namn som bara speciella tonårsföräldrar kommer på.. Man kan inte döpa barnen till vad som helst.. välj ett riktigt ordentligt namn men använd decibell som ett privat smeknamn istället.

  • Anonym (L)
    Anonym (TS) skrev 2018-11-28 10:18:52 följande:

    Är du taskig mot dom som döper sina flickor till Nova o frågar om nästa barn ska heta komet eller Pluto??


    Känns ändå inte som samma sak. Nova är ett väldigt vanligt människonamn, liksom Stella och Luna. Och inte komet, pluto eller solaris. Men decibell är verkligen inget människonamn.
  • Anonym (L)
    Anonym (TS) skrev 2018-11-28 19:30:01 följande:

    Tack snälla för ditt fina svar. Både ja o sambon är så himla ledsna nu. Vi var helt säkra på namnet innan men inte längre när de finns såhär elaka VUXNA människor i världen.

    Adrienne va ju jätte fint!! Tack! Vi har även haft Aliette på listan men de vågar jag knappt skriva för då får ja väl ännu mer skit :(


    Då borde du kanske nyss ha gått ut gymnasiet och inte hunnit jobba så mycket eftersom du fortfarande har en sån naiv tro på människor. Vuxna är tyvärr fortfarande som tonåringar och snackar lika mycket skit, sprider rykten, mobbas, dömmer folk efter utseende och allt annat som vuxna ständigt förespråkar att barn och tonåringar inte får göra. Så man blir lurad att tro att vuxenvärlden är så mycket bättre, att folk slutar med sånt trams när man blir vuxen, men tyvärr.
Svar på tråden Vad är det för fel på vårat namnval?