• Myline

    Nya BIM januari 2019

    Hej hej!

    Jag hänger gärna på här!

    Här dök mensen upp som ett brev på posten imorse och det var inte vad jag ville. Trodde dessutom inte den skulle dyka upp för jag tyckte att jag hade haft så mycket symtom. Tänk vad kroppen kan få för sig för att man så gärna vill att det ska vara så. Det blir andra försöket för andra barnet den här månaden som kommer. Håller tummarna för att vi alla får plussa i januari! :)

    BIM-LISTA

    1/1 Sångfågeln87, Kstadtjej87

    2/1- Jagerika, Canary

    3/1 Jsv17

    6/1 Myline

  • Myline

    Har inte skrivit så mycket härinne, det har varit mycket med flytt och jobb och en massa saker så har väl helt enkelt inte hunnit tänka så mycket runt bebisverkstan mer än att vi fick försöka få till det även om det var lite rörigt precis innan jul. Igår var det BIM-3 och magkänslan sa åt mig att testa... Köpte ett testa tidigt och orkade inte hålla mig till imorse så jag gjorde det redan igår eftermiddag. Nog är det ett streck där även om det inte är lika starkt som kontrollstrecket. Kommer göra ett digitalt om några dagar med, för säkerhets skull, men det borde inte visa annat än att jag är gravid?? SÅ himla glad!

  • Myline
    Meili skrev 2019-01-04 08:55:51 följande:

    Grattis till plusset! :) Ja köp ett digitalt bara för att se det svart på vitt men det där är ett solklart plus. Hur länge har ni försökt om jag får fråga?


    Tack! Ja det tänkte jag göra :) Vi har försökt i tre månader, så det gick ändå snabbt. Första barnet fick vi till på första försöket. Nu håller vi bara tummarna för att allt går som det ska!
Svar på tråden Nya BIM januari 2019