• Don3

    Jag ser grannens skrivare på min dator!

    Tihi skrev 2018-12-04 21:01:54 följande:

    Jag har letat igenom min dator och under skrivare hittar jag mina två skrivare, en fax (?) och någon "microsoft xps document writer" som jag inte vet vad det är. Vad jag antar är grannens skrivare kommer inte upp under "skrivare" men under min internetanslutning syns den. Den är automatiskt inkopplad  och jag verkar inte kunna ta bort det nånstans.

    Skulle jag av misstag ha kunnat skriva ut hos grannen tror ni? Jag installerade en ny skrivare och skrev ut på den idag och då kommer det upp någon ruta att den preparerar och skriver ut men rutan kom inte imorse när jag skulle skriva ut och fipplade med att välja skrivare. Jag kan väl inte ha skrivit ut hos grannen i misstag? Det kom aldrig någon ruta att den preparerar den gången utan det blev bara tomt liksom. Nu har jag gjort min skrivare till default och prep-rutan kommer upp varje gång jag skriver ut nu. Men vad hände när ingenting hände? Letade den efter min gamla skrivare som var default då fortfarande?

    Hur får jag bort den okända skrivaren? Och hur vet jag om min skrivare syns hos andra eller inte?


    ?microsoft xps document writer? Är inte grannens skrivare utan detta är ett skruvar program som skapar filer för utskrift. Denna kommer upp på allas datorer. Denna skapar då filer som man skulle kunna säga påminner om pdfer.
Svar på tråden Jag ser grannens skrivare på min dator!