• Egl

    BF augusti 2019 - stannar på FL

    Hej!

    Får jag vara med i den här gruppen? Har också precis plussat och har, som det ser ut, bf den 15/8. Nu tar jag en dag i taget och hoppas att allt ska gå bra<3

  • Egl

    Hej!

    Jag har fått mitt första inskrivningssamtal den 10/1. Ni som fått tidiga vul, redan i v 6-8, hur har ni gjort? Bokat privat? Bara ringt en gyn och bokat? Jag har inte ont eller något sånt utan mer ? inga symptom alls?-oron.

    Ska försöka lägga till mig på bf-listan, om jag lyckas haha????

  • Egl

    BF-lista

    28/7 SofieElise

    1/8 Honsomlängtar

    4/8 Persi91

    5/8 Lilja124

    8/8 puppen77, Eureka

    9/8 AnnieLyrebrant

    10/8 Bella 9876

    11/8 Sdbdm6

    13/8 Solrosen29

    14/8 Glad81, Ekskan

    15/8 Liz89, Jojjans, iiidddaaa, tjockobbe, lycksökare89, Egl

    20/8 Vi89Li

    23/8 lillagullefjun

  • Egl

    BF-lista

    28/7 SofieElise

    4/8 Persi91

    5/8 Lilja124

    8/8 puppen77, Eureka

    9/8 AnnieLyrebrant

    10/8 Bella 9876

    11/8 Sdbdm6

    13/8 Solrosen29

    14/8 Glad81, Ekskan

    15/8 Liz89, Jojjans, iiidddaaa, tjockobbe, lycksökare89, Egl

    20/8 Vi89Li

    23/8 lillagullefjun

  • Egl

    Honsom­längta­r:

    Jag tog bort dig frånBF-listan men hoppas såklart att du kan skrivatillbaka dig<3

  • Egl

    Känner egentligen precis så som jag gör innan jag ska ha mens. Lite ont i magen, lite ömma bröst och en viss typ av huvudvärk som jag alltid får två dagar innan mens (den har jag dock inte haft denna v, men förra). Sen är jag hungrig och lite sur, men det tror jag mer beror på att jag gick från att vara storsnusare (minst en dosa om dagen) till 0 samma dag som jag såg plusset. Har också haft några nätter då jag typ badar i svett. Detta är också något jag alltid gör natten innan mens, så jag antar att mina ?hormonella-innan mens-symtom? är de samma som mina tidiga gravidsymptom.

    Men jag är tröttare än vanligt och har inte lyckats hålla mig vaken när vi sätter på Netflix-serien:)

  • Egl

    Jojjans:

    Jag är verkligen ledsen för din skull och hoppas att 2019 blir just ditt år!! <3

  • Egl

    Är det någon mer än jag som har mer huvudvärk än vanligt. Jag brukar få en viss typ av huvudvärk två dagar innan mens och exakt samma huvudvärk har jag nu, titt som tätt. Tänker att det har med hormonerna att göra, men jag vet inte. Katstroftänkaren i mig tänker att det är signal på att något är fel... Jag har fått tid för tidigt UL den 27/12. Hoppas, hoppas att allt ser bra ut då så jag kan släppa oron lite. Önskar er alla en god jul också!!

  • Egl

    Idag var jag på tidigt UL. Fick se och höra ett litet tickande hjärta och fick veta att fostret var i livmodern. Är i v 7+3 idag. Känns så skönt! Nu är det bara att fortsätta att hoppas och hålla tummarna för att allt ska gå bra! :)

  • Egl

    Jag är [quote=79343346][quote-nick]Glad81 skrev 2019-01-07 19:41:28 följande:[/quote-nick]Detta illamående. Såååå jobbigt. Ska testa b6. Har läst det förut men glömt av. Klart man får testa. Säkert bättre att äta det än mediciner mot illamående som tex postafen. Tack för tipset :)

    Har fått tid för KUB nu iaf. Jag ska ta blodprovet den 23/1 och ultraljudet 4/2. Tänker inte så mycket på det nu, men det lär ju ändra sig när det närmar sig.

    Jag har ett litet huvudbry. Jag är rh negativ så när mina barn har fötts så har de kollat om de är positiva eller negativa. Och de som inte haft samma som jag så har jag fått en spruta. Då bildar inte min kropp antikroppar nästa gång jag skulle vara gravid. Nu är det så att när vi fick våran minsta kommer jag inte ihåg om jag fick någon spruta, eller att jag pratade med dom om vad våran lilla hade. Jag har lusläst min journal, och nu även min barnmorska på mvc och vi hittar inget. Jag vet att usk på förlossningen tog ett prov från navelsträngen precis när lillan kommit ut, men det står inget i journalen. Så jag ska ringa till förlossningen imorn och se om dom kan få fram lillans provsvar. Hoppas hon är negativ och att de bara glömt att skriva det i journalen. Annars kan jag nu vid denna graviditet bilda antikroppar mot detta barnets blod om det är rh positiv.

    Även fast det känns som att veckorna går otroligt långsamt när man mår såhär illa så tickar tiden ändå på. Går in i vecka 10 på onsdag. Så ca tre veckor till av illamåendet, sen blir det förhoppningsvis bättre :)

    Jag är också rh-negativ, men har heller aldrig fått några sprutor efter förlossningen. Har helt utgått från att barnen också varit negativa. Men nu när du säger det så står det faktiskt inte i deras journaler. Jag vet ju att de testat båda barnen efter förlossningen. Eller... Nu blev jag också osäker här. Snart 9 år sen jag var gravid och födde barn. Ska ta upp detta med min bm på inskrivningen på torsdag.

Svar på tråden BF augusti 2019 - stannar på FL