• Leezi

    BF augusti 2019 - stannar på FL

    Hallojs! Suttit och läst och lurkat här några veckor nu, beräknad med första barnet 1/8 och känns inte som om dagarna hade kunnat vara långsammare. Senaste två dagarna haft molande mensvärk till och från så håller tummarna att något är på gång snart, då vi är ute och fiskar och går i skogen under helgerna så börjar man bli nervös att det ska sätta igång under någon av dom tillfällena. Skrattande
  • Leezi

    Hur går det för er i denna hemska värme? Jag sitter mest med fötterna i en hink med iskallt vatten och en fläkt så nära mig som möjligt.

  • Leezi

    Ja värmen tar nästan kål på mig just nu, går mest runt och gnäller på hur varmt det är och ber om ursäkt åt sambon för mitt tragiska humör just nu Drömmer 6 dagar till bf iallafall men har en känsla av att hon kommer stanna där inne så länge hon kan.. 

  • Leezi
    tjockobbe skrev 2019-07-26 21:27:46 följande:
    Usch vilken värme! Jag har otroligt mycket kryp i benen och det blir värre med kyla. I värmen svullnar de upp och det är väl knappt jag kan urskilja mina tår ibland, haha! Eftersom jag inte klarar av värmen så har vi passat på att göra ärenden i svala affärer både igår och idag istället för att vara ute och bada.

    Har varit på tillväxtkontroll idag och lilltjejen ligger på +24% drygt nu med en beräknad nuvarande vikt på 3766 g, så jag kommer bli igångsatt nästa vecka. Har inte fått en dag utan kommer helt enkelt bli uppringd av förlossningen när de har plats. Men gud vad skönt att höra idag att det blev bestämt! Jag slipper gå hela vägen till mitten av augusti eller längre. Senast fredag sa läkaren. Underbart!

    Fick också några 4D-bilder med oss från idag, och lilltjejen är väldigt lik sina storasystrar. Häftigt vad en ultraljudskamera kan göra idag! ^_^
    Så skönt att iallafall ha ett någorlunda datum att se fram emot! 
  • Leezi
    Norrlandsmamma skrev 2019-07-28 02:13:08 följande:

    Ja värmen är en plåga men jag försöker vara aktiv ändå med önskan att förlossning ska starta upp :p

    Har börjat svälla upp så hemskt mycket nu också att alla leder m.m gör ont vid rörelse :/

    Har märkt nu senaste 2nätterna då jag vaknar upp med hemsk rygg och mag värk samt illamående/diarré även sett att magen sjunkit så hoppas verkligen att se sätter igång snart.


    Ja tack och lov blåser det och är svalare här på kusten i norr idag iallafall, helt underbart och går faktiskt att andas! Värmen har dock gjort att jag numera är en ballong, får knappt plats med fötterna i foppatofflorna och vaknar av att händer är bortdomnade. Illamåendet och kass mage här också så förhoppningsvis tittar våra små ut snart! :D
  • Leezi

    3 dagar kvar till bf och håller på att bli tokig, vaknar en gång i halvtimmen för att ben och armar domnar bort och liten är helt galen i magen. Så upp och promenera runt i lägenheten för att försöka få henne att lugna sig och ben och armar att vakna, naej nu hoppas jag verkligen att det sätter igång, helst nyss!

  • Leezi
    Eureka skrev 2019-07-29 08:51:52 följande:
    Fy så segt! Tungt nu på slutet. 3 dagar, håller alla tummar för att du slipper gå över och att det sätter igång vilken sekund som helst nu.
    Ja jag har dock en känsla av att hon lär stanna där inne så länge som hon får! Skrikandes
  • Leezi
    tjockobbe skrev 2019-07-31 13:31:52 följande:

    Nu är vi inne på förlossningen! De ringde i morse och det var dags att sätta igång! Ska snart få andra dosen Cytotec. Känner redan efter första att det har ökat med mensvärk och lite sammandragningar och värkar. Hoppas det går fort. ^_^


    Åh vad kul, så jäkla spännande! Lycka till!! Hjärta
  • Leezi

    Var idag på eventuellt "sista mötet" med BM då vi är beräknade imorgon som berättade att om det inte hänt något innan 16 aug så lär vi bli igångsatta. Det kändes extremt långt bort och hoppas verkligen att liten kommer ut på eget bevåg snart haha. 

  • Leezi
    Eureka skrev 2019-07-31 20:44:31 följande:
    Hoppas hoppas det kommer igång av sig självt. Kan ju verkligen bli närsomhelst nu! Packat väskan? ;)

    Haha ja tror jag har kläder för två månader åt bebis i väskan, kläder till sambon enda jag inte har packat är åt mig själv. Intalar mig själv att jag gör det senare men har inte kommit så långt än då det av någon anledning känns så långt bort fast vi är beräknade idag haha! 

  • Leezi

    Äntligen börjar det hända något bf+5!


    Vaknade kring 1 inatt med vad jag trodde bara var normala sammandragningar men insåg efter ett tag att det faktiskt är värkar när topparna började göra ont så jag har vaggat runt här i lägenheten och smått fnissat mellan värkarna (tur ingen såg mig för jag hade nog inte verkat speciellt mentalt stabil haha!)


    Så nu är det bara att sitta här och gå runt och vänta på att dom blir mer regelbundna istället för 2 på 20minuter, 1 på 10 osv och förhoppningsvis inte försvinner!

  • Leezi

    Oj så mysigt med så många små som äntligen fått komma ut! ??

    Vi for då in på förlossningen inatt vid 01 efter att jag gått med värkar 24 timmar och min rygg var helt slut.

    Tyvärr bara 1,5cm öppen vid 03 men fick en sovdos, promenera till patienthotellet och lyckades äntligen sova från 05-10 tror aldrig det varit så skönt att sova!

Svar på tråden BF augusti 2019 - stannar på FL