Inlägg från: Anonym (Snart fyra) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Snart fyra)

    BF augusti 2019 - stannar på FL

    Vad härligt att läsa om allas RUL. Idag har vi haft vårt och en sprattlig tjej fick vi se. Allt såg bra ut och hon bökar omkring som bara den:). Så mysigt att känna. Själv mår jag tyvärr fortfarande illa men kräks bara på morgonen nu:)

  • Anonym (Snart fyra)

    Ja, det verkar bli en riktig tjejsommar det här. Känner flera som väntar flickor nu i sommar. Nu kan vi i alla fall pusta ut. Beställde faktiskt ett babyskydd som var nersatt på lekmer!!! Vi sparade 1000 kr på det och det var det som vi har spanat in tidigare:) tips tips tips

  • Anonym (Snart fyra)

    Svårt det där! Jag har ju barn sen tidigare men inga sommarbarn. Jag harkvar 6 långärmade bodys, 3 par långärmade tunna byxor. Däremot funderar jag på några få sommarplagg i alla fall. Vår tös är beräknad 11/8 men kommer med snitt upp till 2 v tidigare... det kan ju vara varmt så några kortärmade plagg har jag tänkt köpa och en kofta. Vi har tvättmaskin hemma så ksn tvätta:).

    Vi bokade vagn i helgen! Vi valde emmaljunga viking och fick veta att vi var ganska sena att beställa då det kan ta upp till 12 v och fabriken är stängd hela juli!

    Hur mår ni allihopa? Jag är sjukskriven april ut:/. Tråkigt...

  • Anonym (Snart fyra)

    Jag har en vaginal förlossnibg och 2 snitt i bagaget och denna gång blir det snitt igen. I och med att första förlossningen slutate med en förlossningsskada, har snitten varit planerade. Ca 7-10 dagar innan bf. Det gick lugnt och smidigt till. Båda barnen är födda runt lunchtid och redan på kvällen var jag uppe. Självklart fick jag smärtlindring och andra gången kunde jag trappa ner i rask takt. Denna gången hoppas jag att det blir lika smidigt. Är i v 23 nu och v 25 kommer remiss till sjukhuset skickas. De säger upp till2 v innan bf så vi får se:). Längtar så efter lilltjejen.

    Är det någon mer som lider av en hemsk halsbränna?

  • Anonym (Snart fyra)

    Jag har också ammat efter miba snitt. Däremot tänker jag ta med purelan-salva till bb. En räddare för såriga bröstvårtor!

  • Anonym (Snart fyra)

    Vi bor också i stan, åker mycket kollektivt men även mycket bil och älskar att vara ute i olika miljöer och även skog. Vi beställde en emmaljunga viking outdoor. Var inställd på en bugga men väl i affären var denna oslagbar när det kommer till rejälität men även kändes den liten och nätt, dessutom kan babyskydd klickas på:)

  • Anonym (Snart fyra)

    Hej alla augustimammor! Hur mår ni allihopa? Nu är det inte så långt kvar tills vi får träffa våra små bebisar! Vecka 30 här och vi längtar så!

  • Anonym (Snart fyra)

    Nja, mår fortfarande ganska illa dock kräks jag inte så mycket längre... däremot har halsbrännan varit odräglig... men nu räknar vi ner:). Vagn är beställd och babyskydd har vinköpt. Inte så mycket annat. Tänker mycket på cad man ska klä tjejen i. Det blir juz en sensommarbebis... har bara erfarenhet av höst och vårbebisar...

  • Anonym (Snart fyra)

    Ja nu är det verkligen nära! Vi har beställt en emmaljunga viking och så har vi köpt ett besafe babyskydd som går att fästa på vagnen. Lite kläder som astorasyskonen har haft , men behöver komplettera med lite mer somriga plagg. I alla fall kågra stycken.

    Åh vad vi längtar efter vår lilltjej!

  • Anonym (Snart fyra)

    Stödstrumpor från apoteket använder jag. De är verkligen super men inte de bästa i sommarvärmen! Men denna vecka ska bli svalare i Stockholm. Har nog aldrig varit så glad över att det är svalt på sommaren:). Hela helgen har tillbringats med att bada med barnen????.

    Just nu är jag på väg för snittsamtal på sjukhuset. Har två snitt sen tidigare. Hoppas att få datum snart????

Svar på tråden BF augusti 2019 - stannar på FL