• Chattisen

    Vilken tjej skulle du välja av dessa?

    Ett inte så svårt val, om du älskar B, så ska du självklart vara med B då ni har barn tillsammans. Inget att grubbla över liksom.

  • Chattisen
    Anonym (Ts) skrev 2018-12-11 16:03:57 följande:

    Där väljer jag ju B men det är för att prata om vår son och få veta saker om henne som jag kan föra vidare till honom.

    Hade jag inte varit rädd hade jag nog försökt med B för allt är ju lika mellan dem men då får jag också en hel familj. Men är rädd att välja B för man hör så mkt dåligt om att gå tillbaka till ett ex. Nog för att hon knappt är det. Vi hade en mkt kort relation som aldrig blev vardag, träffades vid de tillfällen hon kunde, väldigt passionerat. Kändes nästan som en affär pga hennes mormor. Så att dejta/bli ihop med henne skulle vara väldigt nytt. Vi har aldrig varit liksom officiella tillsammans, umgåtts som ett par med vänner. Vi har inte träffat varandras släkt ens. Har aldrig varit vänner heller utan när vi träffats pga sonen har det varit "som ex" och det har funnits en spänning hela tiden.

    Men ja, är rädd att välja B också. Har frågat två kompisar och ena sa välj A för du var så ledsen när du var med B tidigare. Det var jag för jag kände mig åsidosatt pga mormorn då. Andra sa välj B pga barnet och för att du var så kär i henne. A kanske inte passar ihop med sonen och då får du ingen av dem. Den kompisen har dock en ettåring så det kanske färgar hans omdöme. Han har träffat B vid ett tillfälle medan första kompisen inte har det.


    Jag ska ge dig ett råd och lyssna nu för detta är viktigt.. Utgå ifrån att du inte har ett val. Du måste först ha klarhet i vad båda står, annars har du inte ett val du tror dig ha. Så tydlighet är såklart a och o här.

    Jag tror inte du förlorar en vänskap med A om det fanns där från början, frågan är om du klarar av en vänskap med A. Nej tänkte väl att du tvekade där.. så om du klarar en vänskap med A, ja då satsar du fullt på B. Men var tydlig mot A.

    I mina ögon är det inget snack, du känner Lika för båda, men ena har du barn med. Var tvekar du här?

    Jag har stått i valet och tro mig, du skulle inte tveka, man vet. Ibland går logik och känslor emot varandra, det är ofta en kombo av att du inte har all fakta på bordet.

    Ingen vill lämna sitt barn om man känner starkt för barnets förälder.

    Du kanske däremot ska gå långsamt fram med person B, eftersom ni aldrig verkar ha bott tillsammans och delat en riktig vardag.

    Önskar dig verkligen lycka till här, men är säker på att du tar det beslut som är bäst för dig/er.
Svar på tråden Vilken tjej skulle du välja av dessa?