Inlägg från: Anonym (Aldrig nöjd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Aldrig nöjd)

    Vilken tjej skulle du välja av dessa?

    Anonym (Ts) skrev 2018-12-10 16:51:26 följande:

    Både A och B är spirituella underbara och passionerade tjejer. Tror inte att livet kan bli slentrian med någon av dem :) Det jag är orolig för med B är dels att hon är ett ex, sen att det blir konstigt för barnet om vi på sikt flyttar ihop (i och för sig är han så liten fortfarande att han kanske inte tycker det) och för att hon prioriterade bort mig för mormorn tidigare. Det var en speciell situation (de var väldigt nära) och jag förstår hennes val men ändå så sved det mycket. Hade hon inte kunnat vara mer med mig då? Blev lite bränd kanske och nästan svartsjuk fast jag förstår att det är dumt. Nu har hon inte alls visat några sådana bortprioriteringstendenser sen dess men ändå... Med A finns inga såna känslor. Men å andra sidan vet jag inte hur A kommer funka med min son. Där är ju inget problem med B.


    Vilket val du än gör här, kommer det ena spela bort det andra. Jag är ganska säker, bäst är att inte ha ett val, så utgå ifrån att ena valt bort dig. I ditt fall så är väl bäst att det är person A, då du känner den personen minst.

    Då helt plötsligt har du ett ganska enkelt beslut!
  • Anonym (Aldrig nöjd)

    Luddig tråd, du har alltså A, B och C?

    Men valet står nu mellan A och B, för med C tog det slut?! A har du barn med, Men A och B känner du likanande för, går det eller känner du mer vänskap och trygghet med A då ni förmodligen haft en längre relation med varandra. Jag skulle satsa på B om hon var en reko tjej som du känner respekt och kärlek för, om ni delar liknande syn på livet, värderingar tex, ja då skulle jag satsa alla kort där. Jag tror att du kommer att ha svårt att släppa om du inte ger mamman till barnet en chans och de allra flesta vill pröva vara en familj för barnens skull, ibland funkar det inte, men man kan inte släppa om man inte ger det en ärlig chans.

Svar på tråden Vilken tjej skulle du välja av dessa?