• Fjäril kär

    Vilken tjej skulle du välja av dessa?

    Inget val känns 100%. Vore jag dig skulle jag fundera extra mycket på varför.

  • Fjäril kär
    Anonym (Ts) skrev 2018-12-10 18:46:06 följande:

    Jo bägge känns 100%. Jag håller ju tillbaka känslor för att jag vet att jag inte kan ha båda. Men är säker på att vem jag än väljer så kommer jag kunna släppa den andra och satsa. Det är när jag satsar och öppnar upp mina känslor som jag kan älska någon och då kommer jag kunna släppa den andra. De känns inte 100 nu eftersom jag själv håller tillbaka. Men vet ju att det är pga mig. Hade det bara funnits den ena av dem hade jag ju satsat vid det här laget. Det är att de är två som gör mig osäker. Och nej jag vill inte ha bägge :) De är fina på liknande sätt faktiskt. Jag vill ha en som jag kan satsa helhjärtat på. Och tror bägge kan vara den tjejen.

    Däremot så var inte C rätt. Men jag tror man möter ett antal personer i livet som är rätt för en och A och B är båda sådana för mig. Jag råkade bara komma i situationen att bägge finns samtidigt.


    I ditt läge hade jag funderat på vart jag har mest att förlora och INTE välja den. Jag hade aldrig någonsin riskerat relationen med barnets mamma. Never ever.

    Ett ex kan vara mycket vanskligt att återvända till eftersom man riskerar att romantisera den bilden. Du vill ha det ni aldrig fick och vill ta den chansen, problemet är att ni idag har helt andra spelregler och förutsättningar och ni satsar ert barn och samarbete.

    Försök tänka logiskt och utan rosa glasögon.

    Med A har du allt att vinna och du behåller även en relation med exet. Win-win för er alla.
Svar på tråden Vilken tjej skulle du välja av dessa?