• Anonym (J)

    Han minns inte ens namnet på sina ligg!

    Jag är kvinna, 30+. Jag minns inte heller namnet på alla jag har legat med. Vet inte ens alla har hetat, haha. Jag är inte det minsta respektlös eller douchig som person. Förstår inte varför du inte skulle kunna lita på din kille på grund av detta?

  • Anonym (J)
    Anonym (Förvirrad) skrev 2018-12-13 12:53:00 följande:

    Har detta varit ONS på fyllan misstänker jag då? Det får mig att fundera på hur seriös han är som person. De jag legat med har jag haft ett genuint intresse av att lära känna osv. Är väl svårt för mig att förstå det där då jag själv inte skulle vilja ha sex med någon jag knappt vet vem det är. Var utsatt för ett övergrepp som ung och sedan dess är tilliten och tryggheten nr ett för mig. Jag får väl försöka lära mig mer för att förstå bara.


    Ja, det och nyktra tinderragg. För mig hänger det inte alls ihop hur seriös en person är med när hen har sex. Det låter som att du är väldigt fördomsfull.

    Du borde kanske inte analysera detta beteende så mycket mer. Din kille är inte respektlös och douchig pga detta. Han kan vara en seriös person trots att han har haft sex utan känslor inblandade. Det är inget som gör honom till en dålig person på något sätt.
  • Anonym (J)
    Anonym (Stine) skrev 2018-12-13 14:02:08 följande:

    För att man upplever en intim stund med en annan MÄNNISKA? Herregisses... jag häpnar


    Men varför behöver jag veta namnet? Vilket syfte fyller det? En människa är mer än sitt namn.
Svar på tråden Han minns inte ens namnet på sina ligg!