Inlägg från: Pojkars rättigheter |Visa alla inlägg
  • Pojkars rättigheter

    SÖKES! Omskurna män som önskar att de inte var det.

    Det har framkommit i diskussioner med en del omskurna män att de önskar att de inte var det. Det handlar om män som anser att omskärelse är ett övergrepp när det görs på barn som är för unga för att kunna lämna sitt samtycke till ingreppet. Det finns även män som på grund av ingreppet lider av orgasmsvårigheter, svårigheter vid samlag på grund av förlorad känsel samt sömnsvårigheter på grund av smärtsamma stånd. Det finns även män som förlorat tilliten till sina föräldrar på grund av att de tillåtit ingreppet mm. 

    Ett förbud mot omskärelse av barn har nu börjat diskuteras i de skandinaviska länderna och en sak som skulle hjälpa är att drabbade män själva berättar om sina upplevelser. Texterna skulle användas som underlag för olika organisationer samt som underlag för olika lagförslag. Alla får självklart vara anonyma men alla berättelser är extremt värdefulla. 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2018-12-15 02:31
    Kan tilläggas att positiva upplevelser redan samlats in! De har delats up för enkelhetens skull.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2018-12-15 02:32
    *upp

  • Svar på tråden SÖKES! Omskurna män som önskar att de inte var det.
  • Pojkars rättigheter
    Anonym (Ledsen flickvän) skrev 2018-12-15 15:21:30 följande:
    Min kille har också kollat på det där med att återställa förhuden, han har testat nån grej som heter DTR eller nåt sånt men det har inte gett nån effekt ännu (började för nån månad sen). Problemet med att töja ut huden är att det inte går att få tillbaka den där nervkransen som ska vara högst upp eller strängen.  Han har problem med att han vaknar på nätterna men han gör det för att han drömmer mardrömmar om att hans föräldrar ska skada honom igen. Vårt sexliv är så gott som obefintligt...det spelar ingen roll vad jag gör, ingenting verkar funka... Han känner nästan ingenting från ärret och upp. Han kan vara hur kåt som helst men han kan fortfarande inte komma. Ska han lyckas komma måste det typ.göra ont, det är det enda han känner. Han tog upp det med sina föräldrar nån gång att han tycker att dom gjorde fel och det enda svaret han fick var att det är tradition, att han inte har nåt att klaga på och att han ska hålla käften...Om det är reaktionen killar brukar få fattar jag att ingen vill prata om det 
    Det här stämmer överens med det många andra har berättat, hoppas det blir lättare för er i framtiden :) 
  • Pojkars rättigheter
    Anonym (Hatar att vara omskuren...) skrev 2018-12-15 05:44:36 följande:

    Det bästa som har hänt mig är en grej som heter "foreskin restoration". Det innebar 2 års smärta men det var så värt det. Förut gjorde det ont i ärret varje gång jag blev hård så att bara få sova en hel natt hände nästan aldrig. Samtidigt hade jag ingen känsel ovanför ärret, det kändes som att jag bara hade en halv kuk. Det kunde ta 40-60 minuter för mig att komma och det var om jag gav allt. Oftast slutade det med att jag fick ge upp tillslut. Jag kunde vara inne i min tjej utan att känna ett skit. Avsugningar var helt omöjliga, jag visste inte ens att såna kunde vara sköna. Sex var i princip värdelöst. Nu kan jag runka utan glidmedel, får sova hela nätterna och sex känns helt jävla otroligt. Jag kan komma ordentligt för första gången i mitt liv. Det bästa av allt är att jag slipper se det där jävla ärret varenda jävla dag.

    Jag fattar inte hur den här skiten inte kan vara förbjuden redan. Det är alltid så mycket snack om att det ska vara jämställt och att man ska skydda tjejer hela tiden. Tjejer får man iaf inte könsstympa bara för att man känner för det. Förhuden är där av en anledning, då borde den få vara kvar där också. Jag kommer aldrig någonsin förlåta mina föräldrar. Dom hade ingen rätt att skära sönder min kuk. 


    Tack för att du berättar!
Svar på tråden SÖKES! Omskurna män som önskar att de inte var det.