Inlägg från: Anonym (T) |Visa alla inlägg
  • Anonym (T)

    Vi som längtar efter en liten 2019 bebis

    Jag hoppar gärna in här. Fick reda på i veckan att jag råkat ut för ett MA och nu vill jag bara försöka igen så snabbt det går. Hoppas verkligen på en liten nästa år..

  • Anonym (T)
    Annapanna87 skrev 2018-12-17 18:25:16 följande:

    Ett att jag och sambon för en vecka sedan fick reda på att jag har haft en ofostrig graviditet i 20 veckor!, så längtar vi så att få försöka igen. Ska bara vänta in min nästa mens sen är det fritt fram att testa igen.

    Så förhoppningsvis blir det bäbis i slutet på 2019!


    Nej men fy vad jobbigt, beklagar <3 Jag trodde "bara" att jag var i v 11-12 när jag fick reda på det, kan inte föreställa mig hur det skulle ha känts att gå så länge :(
    Doftljuset skrev 2018-12-17 18:46:27 följande:
    Vi får alla följas åt :)

    Beklagar missfallet! <3
    <3
    Annapanna87 skrev 2018-12-17 18:58:02 följande:
    Det är en riktig tuff period nu men har världens bästa sambo så vi ska nog fixa det!

    Säkert biologiska klockan, fyller 32 nästa år
    Den där biologiska klockan känner jag igen...fyller 34 nästa år (jag som nyss var 20.. Förvånad )
    Doftljuset skrev 2018-12-17 19:06:02 följande:

    Är det någon av er som använder någon app eller tempar er?

    Jag använder natural Cycles och har flera appar på mobilen. Blir helt snurrig ibland men natural cycles har om inte annat lär mig massor om min kropp.

    Sen hur brukar ni tänka? För förhålla sig lugn och positivt till detta :)


    Jag använder Flo och Fertility friend. Eller ja..jag hann använda det en halv cykel innan jag blev gravid sist och började precis tempa igen idag.. :)
    Anonym (hemlisen) skrev 2018-12-17 19:22:46 följande:
    Håller tummarna för dig!!
    Detsamma! :)
  • Anonym (T)

    Jag är också nyfiken över er som testat både NC och gratisappar. Är det värt att betala? Jag blev gravid på första cykeln jag började tempa så har inte hunnit få någon bra bild över om dom verkligen fungerar och det känns lite ovärt att betala om gratisapparna är lika bra ..

  • Anonym (T)
    oshark skrev 2018-12-17 22:38:38 följande:
    Jag använder NC och Fertility Friend. Tycker inte NC är värt det om man försöket bli gravid. Köpte det för jag skulle använda det som preventivmedel och inte visste hur många andra alternativ som fanns. Sen började vi försöka tidigare än vi tänkt.

    Det viktigaste är ju att man har en temp med två decimaler, sen spelar appen nog inte jättemycket roll Men jag gillar FF. Där kan man lägga upp massa annan info också som ömma bröst, mensvärk, livmoderhalstappens position, flytningar, osv osv osv
    Ok :D Då låter det som att jag ska fortsätta använda FF :) Det spelar ju, som du säger, inte så stor roll vad man använder så länge man gör som man ska :)  Himla intressant är det iaf.. Har ätit p-piller större delen av mitt liv så jag inser ju hur lite jag egentligen känner min kropp hehe.
Svar på tråden Vi som längtar efter en liten 2019 bebis