Inlägg från: Axeliinan |Visa alla inlägg
  • Axeliinan

    Bf September 2019

    Ourlittlesecret skrev 2019-01-15 09:29:06 följande:

    Jag plussade i fredags. Inte planerat men ack då glada är vi. Bf ska borda va nån gång mellan 15-22.9. Först barnet för både sambon och mig.

    Molvärk på kvällarna och extremt trött är det enda jag känner av hittills. Kan dock inte riktigt slappna av och våga tror på miraklet ännu. Gått runt i flera åt nu och intalat mig själv att jag inte kommet kunna bli gravid.


    Jag plussade i lördags, det var inte heller planerat (eller ja, på sätt och vis var det ju det men inte att det skulle hända direkt). Det är vårt första barn och det känns fortfarande helt overkligt. Jag har också alltid tänkt att jag aldrig kommer kunna bli gravid, så att se pluset var lite chockartat även om jag hade känt symptom i en dryg vecka innan dess. BF är enligt appen 18:e september.

    Idag är jag i vecka 5 (4+5), ringde till mvc idag för att boka tid för inskrivning och så vidare. Fick inte tid för inskrivning förrän den 4:e mars och första ultraljudet blir veckan efter den 11:e mars, vilket betyder att jag kommer vara i v.12 respektive v.13 då om jag räknat rätt. Det är ju evigheter tills dess! Obestämd

    I vilken vecka har ni fått tid för inskrivning och första ultraljud?
Svar på tråden Bf September 2019