Inlägg från: Nikhita |Visa alla inlägg
  • Nikhita

    Bf September 2019

    Anonym (chockad!) skrev 2019-01-24 15:39:08 följande:

    Fick mitt första barn -06 och mitt andra tidigt -09 så det var länge sedan jag var gravid nu. 

    Hade två mf mellan dessa, men eftersom det var 100 år sedan ;) så minns jag inte exakt i vilken vecka. Ena tror jag var i v 5+ något för då hade jag nästan just plussat. Det andra var nog SENAST i v 7+ något, men kan varit tidigare det också...

    Nu är jag i v 6+4 så jag ser fram emot söndag då jag går in i v 7+!! Då känns det lugnare. Om 1.5 v ska vi på vul och efter det kan man nog känna sig lite säkrare på om allt går som det ska eller inte.

    Jag känner mig nog mer gravid nu än jag gjort någonsin i tidig graviditet..vet inte om jag ska se på det som nåt positiv eller negativt ;) haha men försöker bli mer och mer positiv även om jag kollar efter blod på papperet varje gång jag är på toa!

    Det har hänt massa saker här hemma så det känns som om detta är sista chansen på nåt sätt så jag hoppas att någon högre makt tycker vi förtjänar att få en bebis i september! :) 


    Vad kul! Jag har ett barn född 06 sedan tidigare och är nu gravid med mitt andra barn. Det känns som att jag också känner mer nu. Värst av allt är tröttheten. Kämpigt att jobba 8h/dag. Lycka till med graviditeten.
  • Nikhita

    Nu såg jag att den här gruppen ligger under gravid, första barnet. Finns det en grupp för mig som har barn sedan tidigare eller kan jag också vara med här?

  • Nikhita
    Tigerkvinna skrev 2019-01-27 09:11:05 följande:

    Kan man verkligen må dåligt tidigt i graviditeten? Är på (3+3) idag och mår så fruktansvärt skit! Huvudvärk from hell, lätt illamående och en enorm trötthet, men inte så att jag vill somna utan bara så sjukt trött och omotiverad! 

    Känns som jag bara inbillar mig...


    Jag känner igen mig. Sover mycket. Började med järn +c-vitamin och det känns som att det blivit lite bättre i alla fall.
    Kwekwe skrev 2019-01-27 09:07:32 följande:

    Hej! Jag är 39 år plussade först nu i veckan, jag har skjutit lite på att ta testet då det hela kommer lite olägligt. Min partner pluggar på annan ort och vi har två barn på 3 och 6 sedan tidigare. Hade tom tagit dagen-efter-piller inom 12h men det var visst meningen att bli en 3a nu ???? Det kommer bli lite tufft men jag är väl inte den första som går igenom det. Hoppas ni mår bra? Jag har beräknat att det borde bli bf 15/9 så hoppas att sommaren blir lite svalare i år!

    Är väl i v 7 som det ser ut. I övrigt mår jag bra. Lite hjärtklappning någon gång och jag känner mig svullen men det är inget ovanligt :) Någon här som bor i närheten av Eskilstuna?


    Hej! Jag är 37 år och bor i Eskilstuna ????
Svar på tråden Bf September 2019