• eae95

    Bf September 2019

    Hej! Jag tänkte att jag också tar och hoppar in i tråden :)

    Jag är snart 24 år gammal och plussade den 28/1 efter att min mens varit sen i 11 dagar. Detta var alltså oplanerat men glädjande ändå.

    Dom symtom jag upplever är molvärk, ont i ryggslutet, väldigt ömma bröst samt illamående till och från, speciellt när jag är hungrig (som jag också är lite väl ofta nu ????).

    Det är första gången jag är gravid och jag vet inte exakt vilken vecka + dag jag är i då olika appar skiljer någon dag. Min senaste mens första dag var den 18 December, jag tänkte om någon här har bättre koll?

    Kul att följas åt!

  • eae95
    Daphodil skrev 2019-01-31 13:34:50 följande:
    Hej! Exakt dag beror ju på när du hade ägglossning, men du bör väl vara i övergången mellan vecka 6 och vecka 7. =)
    Ja, det är klart Glad Jag kan inte säga exakt då min menscykel har varit varierande, men enligt appen jag använde under mens så ska det varit den 3 Januari jag hade ägglossning. 

    Då vet jag, tack så mycket!
  • eae95

    Jag vet verkligen inte vad jag ska tro :(

    Den 2/2 efter sex så gick jag på toaletten och märkte av rött färskt blod på pappret efter jag torkat mig. Kom bara blod på pappret, inget droppande eller i den mängden, jag hade inga bindor hemma just då så jag satte i en tampong.

    Sen ringde jag 1177 som sa att det är väldigt normalt att blöda efter sex pga känsliga slemhinnor och liknande när man är gravid, kände mig ändå orolig och åkte in till akuten där dom i stort sett skickade hem mig direkt då dom inte skulle kunnat se med deras maskiner vad som hände. Kom hem och tog ur tampongen, lite blod endast på toppen av den. Satte i en binda och ca 2-3 droppar var vad som syntes i den innan blödningen gav med sig.

    Kände mig såklart lugnare då men den 3/2 på eftermiddagen så började jag blöda igen, denna gång ?oprovocerat?. Blev blod på pappret när jag torkade mig och ja, det kom med två svarta/mörkröda klumpar på pappret. Satte i en binda och inget blod har synts till där, bara på pappret igen. Blödningen med färskt blod avtog och igår (4/2) så var det brunaktigt istället, hela dagen men endast på pappret igen.

    Jag har inte upplevt några kraftiga menssmärtor, det jag känner av är ryggslutet som känns spänt och tryckande typ.. samt att der drar/sticken vid ljumskarna. Samt den vanliga molvärken.

    Idag har blödningarna slutat helt och det är ingenting på pappret när jag torkar mig. Mina extremt ömma bröst är kvar, mådde illa en sväng tidigare imorse när jag var hungrig.. det är då jag känner av illamåendet som värst. Dock avtog illamåendet utan att ha ätit. Sitter dock still i sängen för tillfället och gjort sen imorse.

    Jag har pratat med gynmottagningen och ska dit imorgon för att kolla upp detta, men är det någon här som vet någonting eller rent av upplevt något liknande själv? Om det finns någonting kvar där inne så är jag i V.8 7+0 idag.

Svar på tråden Bf September 2019