• Ljac

    Bf September 2019

    Hej, hoppar in i tråden då vi precis fått reda på att lillen i magen är frisk efter positivt besked på fosterdiagnostik. Har en liten tjej på 8 månader och nästa lilla tjej är beräknad 14 september. Kom som en ren chock när vi plussade på stickan och tjejen här hemma endast var runt 5 månader. Vi smälte det och nu sitter vi här i vecka 18 och är superlyckliga.

    Har dock kommit fram till att vi behöver köpa ny vagn och är lite kluven mellan emmaljungas bouble viking och bugaboo donkey, är det någon som har åsikter, erfarenheter eller tips och idéer om dessa får ni mer än gärna slänga iväg en kommentar ????????

  • Ljac

    Tack! ( vet inte hur man svara till en specifik person så det blir såhär)

    Jag har en genetisk skelett och hundsjukdom som kan innefatta mängder av olika missbildningar och ?problem?. 50% risk att tjejfoster får det och 0% att en kille kan födas med det, vilket gör att kroppen själv stöter ifrån sig killfostret om den fått sjukdomen.

    Fick svar för en vecka sedan ungefär och är så glad att vi kunde göra moderkaksprov denna gång istället för fostervattensprov som det blev förra gången. Så enligt mig fick vi veta väldigt tidigt denna gång då proverna måste analyseras minst 4 veckor. Så himla glad att allt gått bra då det är en jäkligt tuff process att gå igenom.

  • Ljac
    dreendo skrev 2019-04-14 21:01:25 följande:

    Vi står o väljer mellan dessa två dubbelvagnar också. Har en emmaljunga viking nu (singel) o den är jättebra. Det som jag tänker är en fördel med bugaboo donkey är att man kan göra den till en singelvagn. Svårt... Har ni provkört? Om inte annat kanske priset får avgöra det hela för vi behöver ju bara köpa ett chassi till emmaljungan eftersom vi redan har ligg å sittdel.

    I övrigt så är jag glad har varit på rul nu och allt såg bra ut ( även om jag lite ifrågasätter barnmorskan kompetens då hon var väldigt ny och kändes osäker, men ändå noggrann). Skönt! En lillebror blir det till vår dotter. Nu är det namnfajten bara som ska avgöras. Jag och min sambo har tyvärr helt olika favoriter, gah får se vem som "vinner" haha.


    Har provat båda och fastnar klart och tydligt för emmaljunga, skulle jag vara i din situation och ?bara? behöva köpa nytt chassi skulle jag köra på det och spara enkelvagnen till den dagen storasyskonet inte behöver sitta i vagn längre. Tycker bugaboo är lite för plastiga för min smak men alla tycker vi olika.

    Hur stor ålderskillnad blir det mellan dina? :)
Svar på tråden Bf September 2019