Inlägg från: Daphodil |Visa alla inlägg
  • Daphodil

    Bf September 2019

    Miichaella skrev 2019-03-05 17:58:20 följande:

    Vårt andra ul idag! Bönan sprattlade och sträckte på sig. Har varit sjukligt nervös då vår förra dog i v.9 och första ul denna graviditet gjorde vi i v.8 så varit orolig nu sedan v.9. Overklig känsla och vi firar här hemma :) Jag är enligt sista mens i 10+5 men enligt hennes mätning 11+0 så stämmer väldigt bra. Inskrivning imorgon!


    Stort grattis! Vilken fantastisk känsla.
  • Daphodil

    Mitt illamående avtog förra veckan, men nu (v 11) har jag kräkts tre mornar i rad. Mår superilla och Lergigan känns som sockerpiller. Jag hoppas detta är övergående. Någon annan vars illamående trappades upp i en senare vecka?

  • Daphodil
    Solrosvind skrev 2019-03-06 10:27:37 följande:

    Ja mitt illamående var nästa som värst i vecka 9 sedan gick det ner något i vecka 10 och sedan upp igen ännu värre i vecka 11 igen. Har för mig att jag läst att det kan vara två peakar i illamåendet däromkring.


    När började det avta igen för dig?

    Mår vansinnigt illa. Min dotter var magsjuk i helgen men det låter extremt långsökt för mig att vara magsjuk i tre dagar och bara på morgonen...
  • Daphodil

    Det var nog magsjuka ändå. Blir så trött på detta, det är min fjärde sjukperiod sen jag blev gravid.

  • Daphodil
    Jojjans skrev 2019-03-06 18:05:36 följande:

    Nu var det ett tag sen jag skrev här, har varit lite orolig inför ett gynbesök idag. Vi skulle ta bakterieodlingar ich prata om hur man kan undvika och hålla koll på infektioner. Fick också ett snabbt litet ultraljud! Vi gjorde det utanpå magen för att inte röra runt där inne (gör mig stressad för infektioner) så det syntes inte så bra, men såg tydligt ett hjärta som slog fortfarande och bebisen viftade där inne. Om en dryg vecka är det dags för kub och då kommer vi kunna få se mer och längre. Idag var jag själv då sambon jobbade men på kub har han tagit ledigt så det ska bli fint att tillsammans få bekanta oss med krabaten där inne...


    Jag undrade just vart du tagit vägen. Vad skönt att få testat för infektioner, och få se lille/-an igen.
  • Daphodil
    September89 skrev 2019-03-07 12:22:07 följande:

    Jag har också varit sjuk jättemycket sedan jag blev gravid. Känns som att jag aldrig blir riktigt bra och bara drar på mig allt!


    Visst är det jobbigt? Jag har haft halsfluss, århundradets förkylning och nu magsjuka. Känns pinsamt att sjukanmäla sig till jobbet hela tiden.
  • Daphodil
    Jojjans skrev 2019-03-07 19:18:57 följande:

    Ja jag har också börjat nytt jobb (var arbetslös tidigare så hängde här mest hela dagarna) vilket tagit mycket tid, men det har också gjort mig lugnare att inte vara så fixerad vid en del av den oro osv som jag förknippar med familjeliv. Tiden går liksom fortare när jag inte blir lika besatt av graviditeten vilket är helt underbart för den gick såååå långsamt innan.

    Men jag är här inne och läser allt med jämna mellanrum och håller koll på er ;) <3

    Är det fler än jag som verkligen inte kan hålla sig från att börja köpa bebiskläder och saker? Gör inga stora inköp men kollar runt såååå otroligt mycket på nätet och drömmer och planerar om kläder och sånt smått. Ibland råkar jag klicka hem nåt....


    Jag tänker att jag vill göra kub först, sen kan jag planera på riktigt. Vi har en massa saker sedan dottern, men jag vill åtminstone köpa en ny amningskudde (skön att ha som sovstöd redan när magen kommer ju).
  • Daphodil
    September89 skrev 2019-03-07 19:23:49 följande:

    Grattis! Skönt att få besked och roligt att få veta könet :)

    Är det någon som tänker låta bli att ta reda på barnets kön?


    Aldrig! Jag är ju så tokig i namn och vill kunna "spika" det så tidigt som möjligt. Jag har redan bestämt både namn och andranamn för båda könen. Inte alls besatt
  • Daphodil
    Anonym (chockad!) skrev 2019-03-07 17:46:00 följande:

    Någon som känt nåt som liknar "sparkar"?? Vet att vi alla är rätt tidiga.. antar att den som kommit längst är typ i v 17-18 nångång va?

    Jag har senaste 1-2 v känt nåt som kändes precis som "sparkarna" gjorde i början... inte några tarmrörelser... det är typ på samma ställe varje gång. Är det tarmarna så borde det ju flytta sig lite eller?! Iaf inga tarmrörelser ajg haft förut. Är bara i v 13 så är ju tidigt isf men är 3e barnet om det nu har nån betydelse?!


    Ibland känner jag fladder eller ryck i magen.

    ...sen påminner jag mig om att fostret är 3 cm och att det ska till ett rätt osannolik kanonkulefärd för att det skulle ge några kännbara rörelser.
  • Daphodil
    Anonym (chockad!) skrev 2019-03-07 21:28:01 följande:

    I min vecka står det att bebisen är ca 8 cm så den borde ju gå att känna nu...


    Absolut! Själv är jag bara i vecka 11
Svar på tråden Bf September 2019