• Neol

    Gillar att få smisk

    Det har sin tjusning helt klart! Finns så många olika varianter på det. Smisk som under sexet när man kör hårt bakifrån till exempel gissar jag är det vanligaste, som väldigt många vågar sig på. När det blir en egen del av sexet är det mer kopplat till dominans och roller/rollspel som jag tänker. På vilket sätt tänder du på det TS?? Vill du ligga böjd över din mans knä med rumpan i vädret och få smisk eller är det mer en del av akten?


    Captain
  • Neol
    Anonym (Tjej) skrev 2019-01-01 19:21:17 följande:

    Det jag tänder på allra mest är ju att ligga över knät på mannen. Gärna att han har mig i ett fast tag och ger mig lite (mycket) handsmisk! Älskar när rumpan dallrar och även det här med att känna sig undergiven. Blir fruktansvärt våt av det :)

    Har aldrig varit med om exempelvis bälte eller hårborste men jag tror nog jag hade gillat det med.


    Japp det är hett när man är på samma våglängd i det avseendet. Ett bestämt grepp om håret. Smekningar och smisk om vartannat och bestämda oblyga fingrar som utforskar. Fel tilltal eller ton på rösten när du svarar på mina frågor så svider det till... Finns mycket att hitta på inom det området bara man har lite fantasi
    Captain
  • Neol
    Anonym (Mjm) skrev 2019-01-03 06:15:16 följande:

    Min nuvarande kk lägger mig över hans knä när han sitter på sängkanten. Sedan tar han ett fast grepp om mitt hår och beordrar mig att ömsom lyfta rumpan för att möta hans slag. Lyder jag inte blir det hårdare. Däremellan smeker han. Han kan även lyfta handen och låtsas slå för att se min reaktion men stoppa en cm ovanför skinkorna. För att i nästa slag smiska på riktigt. Jag får inte vara förberedd :) han kan även hålla fast mina händer på ryggen när jag ligger så.

    Finns inget som tänder mig mer! En annan snubbe sa bara till mig att jag kollat för mycket på film när jag försökte få honom att hålla fast mig så det gäller att hitta likasinnade


    Precis så
    Captain
Svar på tråden Gillar att få smisk