• lilagrodautanben

    Letrozol 2019

    3e månaden nu med Letrozol trots att jag har egen äl. Haft svårt med storebror också så går nu på samma klinik som då för syskon. Har bim idag men ingen mens, ca 15 positivts gravtest men digitalt var neg i förrgår så mott hopp försvann. Ska testa till helgen igen om inte mensen kommer..

  • lilagrodautanben

    Har en autoimmun sjukdom som gör att jag har jättestark immunförsvar. Skitbra då jag aldrig blir sjuk men kroppen vill knte ha foster heller.. fick hjälp med storebror också.. min äl har blivit jämnare, den kommer nu på dag 14 ist för dag 18-24 typ. Så det är ju bra :)

    Har spytt varje dag sen fyra dagar och fått svagt positiva test ca 10-15 stycken men digitalt är neg i förrgår. Men spydde under en promenad idag och det var pinsamt som fasen.. så hoppas på bebis och inte magsjuka. Haha!

    Jag fick första pos på äl11 och jag testade på äl9 också då jag fått pos förut på det. Men inte nu så håll hoppet uppe även om det blir neg!


    MariaLilli skrev 2019-01-23 20:02:41 följande:

    Okej, håller tummarna att den inte kommer och att du plussar snart =) Vet dom varför du inte blir gravid? Jag har också egen ägglossning och ägglossade senare med Letrozol än innan (då åt jag rosenrot och munkpeppar). Har din ägglossning ändrats med Letrozol? 

    Tänkte testa imorgon bitti ÄL+9.


  • lilagrodautanben

    Uppdagades med storebror och jag fick det när jag födde äldsta. När våra blodomlopp blandades så stötte jag bort honom och han blev ordentligt sjuk. Jag är inget fan av min kropp.. ja jag mår sååå illa, såytt idag massor ute på stan. Tur jag är 100 mil hemifrån :D

    Ingen annan är sjuk, lite förkyld och ingen mens. Har silikontittar som jag ALDRIG känner av men nu kan jag inte ens ha en tröja för dom gör så jäkla ont..

    Fick neg på digitalt för tre dagar sedan men det kan ju ha varit för tidigt.. hoppet är nog inte ute för dig heller - man måste ju inte ha symtom..


    MariaLilli skrev 2019-01-24 10:15:22 följande:

    Okej hur fick du veta att du har den sjukdomen? Man brukar ju inte spy i 4 dgr när man är magsjuka. Är ngn annan i familjen sjuk? =) 

    Åh kan tänka mig det :/ låter ju som du har riktiga gravidsymtom. När hade du ÄL? 

    Jag testade imorse. Supernegativt :( inte ens ett litet spökstreck på CB early.. 

    Men tror tyvärr inte att jag känner mig gravid, inte för jag vet hur det känns. Tycker det känns precis likadant som det brukar på denna dagen i cykeln. 


  • lilagrodautanben

    Har testat vid bim då, med ena syntes ingenting fören bim+5 eller 6 så jag vet inte.. hoppas något är! Jag fick typ filmjölksflyt när jag var gravid. Jätteäckligt så ber om ursäkt.


    MariaLilli skrev 2019-01-24 17:03:58 följande:

    Låter tufft :( det förstår jag. Det låter ju som du skulle kunna vara gravid? Skönt att du är långt hemifrån iaf =) När du varit gravid tidigare hur många dagar efter ÄL har du plussat då? 

    Nej det kanske man inte behöver, men känns som ngt borde känna annorlunda, iaf mer flytningar? Jag är helt snustorr som alltid innan mens. När ska du testa nästa gång? 


Svar på tråden Letrozol 2019