Inlägg från: Johannus |Visa alla inlägg
  • Johannus

    Farmen 2019

    flygrl skrev 2019-03-15 00:07:35 följande:
    Nej, Tobbe II känns som en rätt sansad och balanserad person som inte bara vräker ur sig såna grova grejer om andra deltagare. För det va ju väldigt fula saker och som måste ha känts väldigt kränkande för Tess att höra. :/
    Visst kan man tänka sig att fulspelet väckt mycket agg hos dom andra så här efteråt när det kommer fram.

    Jag blev också förvånad när Mahsa sa så där till Emelie och kramade och pussade henne. :/ Undra va som hände sen eftersom hon ändå inte la sin röst på Emelie till slut.
    Jag tror att Tess förstod att det var ett spel från Tobbe1. Tror att Maxine hade hunnit säga ett och annat om Tobbe1 och även det andra som sett vilket ful spel Tobbe1 höll på med. Han ville ju bara få Tess och rösta på sig själv.

    Jag tror att även Macha sett fulspelet och egentligen ville ge igen åt Emelie för hon hade ju inte varit så snäll åt Macha när dem var på Farmen....Dom två pratade ju om detta, men Emelie frånsa sig att hon hade velat ha ut Macha vilket inte var sant.
  • Johannus
    flygrl skrev 2019-03-15 01:06:32 följande:
    Du hitta tråden till slut. Trevligt. smile1.gif

    Ja, det verkar som Tess på nåt sätt kom till insikt om att Tobbe I inte e att lita på. Hon blev ju tungan på vågen så Tobbe II blev vald.
    Även Mahsa verkar ha kommit till insikt och det va väl därför hon röstade på Tobbe II istf Emelie. Skönt.
    Det är väldigt bra att det flesta deltagarna kom till insikt att Tobbe1 och Emelie kört ful spel, men däremot kan alla vara glada över att dem förhoppnings vis fallerar själva på målsnöret.....( Den som ropar efter mycket förlorar oftast hela stycket) Var ett ordspråk jag fick lära mig som liten.
  • Johannus
    molly50 skrev 2019-03-15 09:37:50 följande:
    Jag hörde aldrig riktigt vad det var Tobbe1 sa att Tobias 2 skulle ha sagt om Tess.
    Fick man veta det?
    Tobbe1 sa åt Tess att Tobias sagt att Tess var störd och sjuk i huvudet vilket jag reagerade starkt på för det har Tobias aldrig sag. Helt klart ville Tobbe1 få fördelarna och sa så bara för att Tess skulle rösta på honom i stället.
    Hemskt att man måste säga såt som inte är sant bara för att få en röst.
  • Johannus
    Mia86a skrev 2019-03-15 12:55:54 följande:
    Även du är säker på vad människan sagt och inte. Hur kan du veta det? Var du med på farmen och skuggade Tobias 24 timmar per dygn? Jösses.

    Återigen, det är ett tv-program och tv brukar vilja framställa personer på olika sätt för att det ska bli bra tv. Tobias ville de säkert behålla helylle-stämpeln på och därför har hans åsikter om Tess inte visats, alternativt har Tobias varit slug och sagt det när kamerateamet inte var närvarande.
    Är du själv säker på vad du skriver? Var du där?
  • Johannus
    Mia86a skrev 2019-03-15 17:54:45 följande:
    Skillnaden mellan mig och dig är att jag skriver mina åsikter och om vad jag tror, vad som verkar mest troligt i sammanhanget. Du å din sida skriver att du vet att Tobias inte sagt vissa saker. Därav är min från helt befogad, var du en av deltagarna i år?
    Jag skrev att jag inte hört Tobias säga det som Tobbe påstod att han sagt och jag har svårt att tro att Tobias skulle säga sånt. Helt klart kan han ha sagt det utan kameran framför sig, men vem kan då bevisa det att han sagt det? Tycker du att det är bevis nog för att Tobbe1 sa det till Tess?
  • Johannus
    Mia86a skrev 2019-03-15 18:25:43 följande:
    Du skrev det här nedan och inget annat! Ang vad jag sagt och inte kan du gå tillbaka och läsa mina inlägg igen.

    Johannes skrev:
    Tobbe1 sa åt Tess att Tobias sagt att Tess var störd och sjuk i huvudet vilket jag reagerade starkt på för det har Tobias aldrig sag. Helt klart ville Tobbe1 få fördelarna och sa så bara för att Tess skulle rösta på honom i stället.
    Hemskt att man måste säga såt som inte är sant bara för att få en röst.
    Ja jag skrev att Tobias aldrig sagt detta, men fatta at jag menade med detta att jag inte hört att han sagt detta.

    Läs även vad lövet2 skrivit så ser du även där att det inte framkommit att Tobias sagt dessa ord utan den som pratat om Tess är Emelie.
  • Johannus
    Mia86a skrev 2019-03-15 20:14:52 följande:
    Tack för förtydligandet, det du säger att du menar är nämligen något helt annat än vad du skrev tidigare. Men då bortser vi från ditt tidigare inlägg i tråden helt enkelt.

    Att du och lövet2 säger att Tobias inte sagt det bryr jag mig inte det minsta om för ingen av er var närvarande under inspelningen och vet facit. Jag vet naturligtvis inte heller vad som sagts och inte men väljer att tro på Tobbe i det här fallet, jag tycker han framstod som mycket trovärdig när han sa samma sak även i synken för det har han inte gjort tidigare när han spelat spelet.
    Jag tycker att Tobbe1 har hela tiden spelat spelet som att han skulle vara trovärdig även mot Emelie som har lyssnat på han som barn lyssnar på godnattsaga. Nu blir det final på söndag antingen slår Tobbe1 ut Emelie eller tvärtom...Trevligt eller hur när man spelat spelet tillsammans. Emelie har litat på Tobbe1, men visst det är ett spel säger vi nu när det är slut snart på gott och ont. Hoppas att båda faller på mållinjen.
  • Johannus
    Mia86a skrev 2019-03-15 21:20:43 följande:
    Precis, du har helt rätt! Mahsa sa också till Emelie innan röstningen att hon hoppas Emelie vinner oavsett vem som får Mahsas röst. Så det var ju väldigt tydligt att rösten på Tobias var taktiskt. De sa ju också att Emelie skulle ha enklare att ta sig till final om hon får möta (och därmed slå ut) Tobbe i semin.

    Det verkar som att vissa i tråden kollar på programmet utan ljud då det kommer så mycket märkliga spekulationer...
    Må den som inte spelar ful spel vinna...Alltså Tobias.

    Så skönt att Farmen slutar för jag har aldrig varit med om tristare Farmen än den som sänts nu senast.
  • Johannus
    Mia86a skrev 2019-03-15 21:36:41 följande:
    Men varför kollar du? Och varför dessutom engagera dig att diskutera det all övrig vaken tid när du tycker det är ett tråkigt program? Det är ett fritt val!

    Jag tror dessutom alla vet din inställning till Tobbe och Emelie vid det har laget så det tillför ingenting till diskussionen.
    Varför svarar du på mina inlägg...Du vill bara provocera. Vi är många på denna tråd som har samma tanke om årets Farmen, men bara två som är emot oss.

    Men helt klart ska det finna av båda två.
  • Johannus
    flygrl skrev 2019-03-15 22:26:39 följande:
    Fast det som visas i TV e ju bara en liten bråkdel av allt som händer på Farmen så det e klart det händer och sägs saker som vi aldrig får se. Inget konstigt med det alls. Tänk bara på Roccos sextrakasserier och uttalade hot som aldrig filmades men trots det ska ha hänt. Dessutom tänker ju deltagarna Mahsa inräknat över va som gjorts och sagts och agerar utifrån det. Så det e väl klart Mahsa kan ha ändrat sin syn på Emelie efter hon kramade om henne. Eller så e det helt enkelt som du menar ett rent taktiskt val.

    Du behöver inte bli spydig. Läs mitt svar till AnkiC här ovanför! Mahsa kan mycket väl ha ändrat åsikt om Emelie efter hon kramade om henne och sa att hon ville hon skulle vinna Farmen. Du diskuterar ju själv i andra inlägg nåt som vi inte säkert vet hur det ligger till nämligen va Tobbe II sagt om Tess eller inte.
    Håller med dig i allt du skriver här och nu.
  • Johannus
    flygrl skrev 2019-03-16 21:54:17 följande:
    Whatever...
    Ignorera alla dessa som tror sig veta bäst.

    I morgon är årets Farmen över och må det inte bli så att det två som spelat spelt fult står som vinnare.

    Hejar på Tobias utmanaren.
  • Johannus

    Så jädrans skönt att Tobbe1 föll på målsnöret. 

    Nu är det bara Emelie som måste ut och det får Tobias göra så gärna.

  • Johannus

    Sååååååååå Glad jag är att Tobias vann årets farmen.  Tobbe1 och Emelie åkte ut och det känns så bra. Det kanske inte lönar sig och fulspela karman slår tillbaka.

    Tack till er alla som varit med och diskuterat programmet.

  • Johannus
    molly50 skrev 2019-03-17 21:14:51 följande:
    Ja,det var verkligen skönt!  smile1.gif
    Ett stort grattis till Tobias och tack till dig för en trevlig tråd.  smile1.gif
    Molly50 

    Tråden har startats av Nandez, men helt klart har det varit trevligt att prata om Farmen här. :)
  • Johannus
    flygrl skrev 2019-03-18 00:37:11 följande:
    Så roligt att Tobbe II tog hem spelet till slut! Den enda värdiga vinnaren av dom som va kvar! Han va duktig på mycket och som det verkar en man med värdighet och heder. Grattis Tobias! smile1.gif

    (Skönt att inte somligas fulspel gav utdelning)

    Tack till alla som varit med i tråden! smile1.gif
    Håller med dig att det var skönt att fulspelet inte gav utdelning. 

    Tack till dig med för trevliga diskussions stunder i tråden. 
    Vi höres på Farmen Norge tråden. :)
  • Johannus
    flygrl skrev 2019-03-18 00:46:44 följande:
    Tack själv! smile1.gif
    Vi ses i Farmen Norge tråden och Robinson tråden! smile5.gif
    Kul att du såg att jag la ut Robinson tråden :)
  • Johannus
    molly50 skrev 2019-03-18 08:51:39 följande:
    Oj! Ja,det kanske det var. Ber om ursäkt för missförståndet.  smile5.gif

    Kanske vi ska starta en tråd om Robinson nu?  smile1.gif
    Jag har startat tråden Robinson! Välkommen in.
Svar på tråden Farmen 2019