Inlägg från: Deceree1 |Visa alla inlägg
  • Deceree1

    Farmen 2019

    Johannus skrev 2019-01-16 20:42:51 följande:

    Jag tror inte Göran försöker briljera, men han är äldst av alla och man. Män i den åldern har som oftast fått göra såna saker själva då frun i huset har sett till barnen, tvättat, städat och lagat maten.

    Jag är i ungefär samma ålder som han så jag förstår vad han menar och det passar ju inte yngre flickor att höra detta.


    Dom kanske vill visa att dom kan me?
  • Deceree1
    Johannus skrev 2019-01-16 22:01:24 följande:

    Självklart vill alla visa vad dem kan och det ska dom få göra. Jag menade bara att Göran är av den generationen som inte tror att unga flickor kan. (förstå mig rätt) :)

    Göran kommer nog få ge med sig att alla har rätt att få prova på olika uppgifter. Han kommer själv inte kunna stå vid spisen och laga mat eller diska för det är enligt han kvinnogöra.


    Haha, han kommer nog att arbetsvägra om han hamnar i köket. Det ska bli spännande att få se torpet nästa gång. Om jag fattat rätt är det sön, mån o tis. Inte helt säker dock.
  • Deceree1
    Johannus skrev 2019-01-17 00:10:25 följande:

    Förlåt alla att vi började prata om dialekter...Inte min mening ...Förlåt


    Haha, de e lugnt, jag snöar ju iväg på gammalt inom Farmen. Jag hoppas innerligt att den där Maria slår ut Kim. Tuff tjej de där, hon verkar både vara ödmjuk och samtidigt ha skinn på näsan. Undrar om han har färre grenar att välja på eftersom det är man mot kvinna..

    Dom pratade lite om det men inte vilka grenar som i så fall skulle uteslutas. De måste ju bli på söndag då. Både kamp i Farmen och Torpet alltså:))
  • Deceree1

    Idag tyckte jag synd om Göran. Stina hon ger sig ju aldrig. Hon vill älta om problemen om o om igen. Det är nog många därinne som tröttnat på henne. Jag tyckte hon va ganska reko från börja.

    Göran är nog ganska ok egentligen. Man ändrar åsikt ibland :)

  • Deceree1
    Johannus skrev 2019-01-17 20:00:34 följande:

    Stina är direkt elak med Göran och sen så Masha herregud hon blandar sig i allt lika elak hon.

    Hade jag varit som Alex hade jag i alla fall valt Mascha som förste kämpe för hon kommer att åka ut av alla andra tjejer. För det andra så har jag inte sett henne göra ett endaste dugg. Det enda muskler hon använder är munnen och käken.


    Mascha hade nog valt den svagaste o det tror jag kan vara den blåhåriga tjejen. Är det Emelie hon heter? O då kanske Mascha hade kommit tillbaka. Jag undrar just vem Stina väljer. Inte mascha, som hon ser som en nära vän, inte Maria, då hon är ett stort hot, inte lastbilschaffisen då hon också är ett stort hot.... kvar är då BlueBird. Henne har jag inte fått så mycke uppfattning om....
  • Deceree1

    Jag tycker att det är alldeles för lite hundar på Farmen. En stor schäfer som vaktar stället hade ju varit på sin plats :))

  • Deceree1

    På farmen är Maria min favorit. På torpet vet jag inte. Alla är trevliga där. Förutom Kim då med sina äckliga skämt..

  • Deceree1
    Linnis92 skrev 2019-01-19 09:32:45 följande:

    Trodde jag skulle smälla av igår när jag hörde Stina och Masha vid bordet. MEN TA PÅ ER BADKLÄDER DÅ OM NI INTE VILL "VISA" ER! Ville jag skrika från soffan. Blir så jäkla trött! Tyckte också väldigt synd om Göran. Nej jag har fått helt ny bild av Stina, för min del får hon gärna åka hem! Tycker hon har lite dubbelmoral, "vill inte visa upp mig för 67åriga gubbar" men halvt vika ut sig på Instagram går bra.


    Jag reagerade också på det. Vad tror hon egentligen? Dom bor där ett gäng som lever tillsammans. Det är ju hon som är hänsynslös. Vill inte visa upp sin nakna kropp för en gubbe men kan inte förstå att hon kan ha badkläder på sig som alla andra farmare haft under åren. Hon verkar bara vilja provocera. Jag kan inte fatta att ingen blev förbannad på henne. Han har ju lika stor rätt till sjön som henne. Ja, det va synd om Göran. De där förtjänade han inte. Hoppas Stina åker ut.
  • Deceree1
    Linnis92 skrev 2019-01-19 12:42:46 följande:

    Ja! Den något annat jag reagerade på, killarna (maria ovh emelie?) byggde till sent på natten och Stina och Masha sov? Visst nu mådde dom dåligt av värmen men varför ska vissa jobba mer än andra? De gör väl de där tillsammans? Alla vill ju ha ägg!


    TV4 har nog tagit med dom två för att provocera o röra om i grytan.
Svar på tråden Farmen 2019