Inlägg från: Anonym (H) |Visa alla inlägg
  • Anonym (H)

    Vill adoptera bort mitt barn direkt på bb

    Anonym (Soc.) skrev 2019-01-07 18:20:53 följande:

    Är ju bättre än att inte ens få födas.


    Har aldrig förstått mig på den här typen av svar. Du menar att du jämför ett litet fosters ?känslor? för livet med en person som ska växa upp och leva ett liv i vetskap om att mamma lämnade bort hen? Hur kan man jämföra det. Sjukt.
  • Anonym (H)
    Anonym (.) skrev 2019-01-07 18:56:02 följande:

    Jag har pratat med mvc. Finns ingen anledning till någon tvångsinläggning. Jag blev också orolig när tankarna och känslorna kom, men det är normalt och inte farligt att vara ledsen så hon.


    Att vara ledsen? Är det det du är? Nu är det nog dags för dig att vakna. Dina tankar är långt ifrån normala. Sök hjälp snabbt så att ngn kan förklara det för dig.

    Jobbar förresten på BB och nej, inga adoptioner sker där. Som redan sagts.
  • Anonym (H)
    Anonym (.) skrev 2019-01-07 19:10:23 följande:

    Ja, rätt bra sammanfattat. Gråter ofta upp till 5 timmar om dagen och är helt slut. Känner inte att jag vill ha barnet längre. Pratade med mvc nyligen (pappan gjorde för jag bara grät) och hon sa att det är normalt vara ledsen när man är gravid.

    Känner att enda utvägen nu är adoption, eftersom det är för sent för abort.


    Nu kommer jag vara hård mot dig.

    Din bm måste ha missuppfattat. Annars är hon helt värdelös på att utföra sitt jobb-att främja din hälsa under graviditeten och fånga upp de som frångår det ?normala?.

    Vi har många mammor (och pappor) som mår dåligt under graviditeten. På bb är det inte helt ovanligt att vi får hjälpa till med psykologkontakt (även om det inte händer allt för ofta). Det DU känner tillhör INTE det normala. Du är sjuk och du behöver akut vård. Nu är det upp till dig och din man att se till att dina tankar och känslor verkligen kommer fram till vården. Lyssnar inte din bm på dig och hänvisar dig vidare kontaktar ni psyk direkt.

    /en annan bm
Svar på tråden Vill adoptera bort mitt barn direkt på bb