Inlägg från: tankfull |Visa alla inlägg
  • tankfull

    Vad är det så speciellt med smink, naglar och liknade egentligen för er kvinnor? :)

    Anzil skrev 2019-01-11 07:52:05 följande:

    Hej!

    Jag tycker det är lite charmigt att kvinnor tycker om så mycket att hålla på med naglar och liknade. Många kvinnor gör det inte för männen skull, vilket jag tycker det då gör det hela ännu mer charmigare. Men jag blir nyfiken vad som är så kul med alltihopa? :)

    Jag kände förut en kvinna som sminkade sig lite mer speciellt, liksom inte på det viset att hon hade jättemycket smink egentligen. Utan det var mer att hon fipplade med ögonfransarna, kinderna, läpparna och ögonlocken. Det så vackert ut, absolut. Men det som gjorde det att jag tyckte hon var charmig, var att hon spenderade så mycket tid för allt det där avancerade.

    Även när kvinnor börjar prata om naglar, och vart det finns rabatter eller vart de har köpt sina lösnaglar så billigt och/eller vart de har köpt det o.s.v.

    Jag tycker det är så charmigt! Men vad är det som är så speciellt egentligen? :)

    Ni får inte missförstå att jag ställer denna fråga på ett elakt sätt utan jag är bara väldigt nyfiken.


    Jag har tyvärr inget bra svar åt dig, men jag är också lite nyfiken på vad det är som är så speciellt med lösnaglar och lösfransar och löshår?? Jag skulle aldrig orka hålla på med sånt för jämnan. Men visst är det kul att göra sig extra fin ibland och jag önskar att jag hade mer pengar att gå till frisören för. 
Svar på tråden Vad är det så speciellt med smink, naglar och liknade egentligen för er kvinnor? :)