• Ess

    Lämnat cancersjuk tjej

    Anonym (Man) skrev 2019-01-16 10:27:58 följande:

    Jag fattar att jag framstår som ego men jag orkade verkligen inte med allt tjafs. Hon hade nog dålig självkänsla för hon anklagade mig ofta. Vet inte om jag ska låta henne vara eller ta kontakt? Jag tyckte relationen blev så otrygg i slutet. Visste aldrig om vi skulle ha det bra eller om det skulle bli bråk. Tog verkligen på krafterna. Jag jobbar mkt och har fått en väldigt bra tjänst och jag reser en del i jobbet. Det var också en sån grej som det kunde bli tjafs om.


    Det verkar som du funderat på att lämna henne ganska länge, så ta inte kontakt utan låt det va.
    Ni har inte bott ihop utan båda har sitt liv och sina barn att ansvara för. Hade era känslor för varann varit starkare så hade ni troligen bott ihop och då hade läget varit ett helt annat. Det ÄR jobbigt att va ihop med en sjuk människa, det kan man inte blunda för. I ert fall så verkar inte känslorna va starka nog för att klara det.

  • Ess
    Limajo skrev 2019-01-17 22:03:19 följande:
    Återigen. Han vill ju inte finnas där. Det är ju hela poängen. Hade han velat det hade han varit en mer integrerad del av hennes liv efter över två år tillsammans och inte passat på att satsa med ett karriärlyft som innebär resor mm när hon var svårt sjuk.

    Jag skulle bli förbannad om jag blev dumpad i en svår sits av någon som först tydligt visat att han inte prioriterar vår relation och sen har mage att komma med sånt där dravel eftefteråt.
    Men hon kommer aldrig att bli frisk. Hur länge ska hans liv stå på väntelistan?
    Han kommer aldrig kunna ta ett bättre jobb om han fortsätter med henne. Man kan inte hålla ihop med någon för att det är synd om personen, speciellt inte om man märker att förhållandet drar ner en totalt.
    Finns inte de rätta känslorna där, så finns dom inte.
  • Ess
    Limajo skrev 2019-01-18 07:52:22 följande:
    Nej och därför har han gjort helt rätt i att göra slut. Ingen av dem blir lyckliga ihop i längden med de förutsättningar och prioriteringar de har. Det jag vänder mig mot är behovet av att höra av sig och uppmaningen ts fick att säga att han finns där fast engagemanget uppenbarligen saknas.
    Det håller jag med om, tycker inte heller att han ska höra av sig.
  • Ess
    Anonym (Man) skrev 2019-01-18 11:45:32 följande:

    Mina känslor blir hela tiden ifrågasatta. Varför? Kan man inte lämna ngn man älskar för att relationen var för tuff? Och jag kommer inte höra av mig, inte nu iaf men känner mig svinig som inte gör det. Hon är som sagt väldigt ensam. Det var för övrigt en sån sak vi bråkade om. Hon kände sig jäkligt ensam och det gav mig skuldkänslor när jag var ute eller gjorde ngt kul. Jag vill ha en vuxen relation där man träffas ibland och har det bra tillsammans. Inget tjafs. Jag har dåligt samvete att jag lämnade henne när hon behövde mig och jag var inte bra alla gånger. Har väldigt lätt att se andra kvinnor och fattar att det gjorde henne osäker men har inget med mina känslor att göra. Jag behöver mkt frihet för att må bra och när ngn ifrågasätter vem jag är blir jag rätt provocerad. Jag gjorde så gott jag kunde. Hon kunde bli sur för att jag fick nya kvinnliga vänner på fb när jag var ute och reste. Det var ingen stor grej för mig. Gillar bekräftelsen


    Det är inte så att ni letade efter helt olika saker i ett förhållande?
    Hon vill ha ett samboförhållande där man lever ihop och stöttar varann och gör det mesta ihop.
    Du vill ha ett särboförhållande rakt av, där var och en sköter sitt, har sitt eget liv, och träffas bara när andan faller på.
    Jag tror nog att du kommer träffa en ensam mamma som lever på samma sätt som du själv gör, och trivs med det.
  • Ess
    Anonym (:() skrev 2019-01-28 02:57:27 följande:

    Många dör av cancer och det kan gå fort ts. O ibland även om dom får bort cancern så kan den komma tillbaka. Min moster dog 6 månader efter att ha fått sitt cancerbesked, knöl i bröstet. Skulle vara en enkel operation enligt läkaren. Allt gick åt helvete.

    Jag upplever det som att du fortfarande inte förstår att hon är riktigt sjuk och att risken för att hon går bort finns. Du tjatar om hennes vikt hela tiden, att hon är smal men ser normal och bra ut. I detta fall kan du inte gå enbart på utseendet. Utan när hon säger att hon är trött, det är DET tecknet du ska va uppmärksam på.
    Utgår vi ifrån detta, att du inte förstår riktigt, o faktiskt kan det vara svårt när man inte har varit med om liknande tidigare.. Jag förstod aldrig hur sjuk min moster faktiskt var o helt plötsligt var hon borta! Men utgår vi utifrån det så kan jag förstå ditt väldigt kalla beteende.


    Tjejen är sjuk, hon lever i ovisshet, hon möter stora tuffa kroppsliga utmaningar. Hon vill inte dö ensam. Hon säger det rakt ut i princip. Sen att hon vill veta att det kan vara ni "för evigt" typ är dels för det, men även för att ha något mer än att bli tillfälligt glad för att sen gå bakåt/ej fungerande behandling.
    Hennes hopp krossas ju i sådant läge.. För att sedan tändas på nytt inför nästa gång. Klart hon inte orkar, klart hon vill o behöver känna sig älskad när läget är som det är. 


    Läs denna, det bästa kommer i slutet. Vet inte hur äkta den är men värd att läa ändå!


    www.thoughtco.com/brad-pitt-about-his-wife-a-secret-of-love-3299055


     


    Om man märker att något inte funkar speciellt bra, hur länge ska man stanna då?
    Visst, man kan stanna tills personen dör. Men om personen inte har vett att dö på x antal år, ska man då leva kvar i en relation man egentligen vill lämna?


  • Ess
    Anonym (Man) skrev 2019-01-29 12:28:59 följande:

    Tänkte på en grej. De senaste veckorna har jag tryckt älska på en tjejs inlägg flera gånger, bl.a. hennes profilbild. Har inte sett att mitt ex varit aktiv ngt men kan det vara därför hon inte hör av sig? Hon är ju som sagt svartsjuk


    Nej det tror jag inte. Ni har ju gjort slut så det finns ingen anledning för henne att höra av sig. 
  • Ess
    smulpaj01 skrev 2019-01-29 16:12:23 följande:
    Shit Ess.... inte ofta du och jag är överens men denna gång får du tummen upp och ett <3
    Nej det är inte så ofta det händer precisSkrattande
Svar på tråden Lämnat cancersjuk tjej