• Anonym (Ssp)

    Lämnat cancersjuk tjej

    Anonym (Kvinna) skrev 2019-01-16 10:35:21 följande:

    Man ska skilja på partner och vårdare.


    Ja, så enkelt är det att avsäga sig allt ansvar.
    Hoppsan, du är sjuk och mår dåligt... Hejdå.

    Tillfredställelse > Ansvar och innebörd? Obestämd

  • Anonym (Ssp)
    Anonym (tvångsstanna?!) skrev 2019-01-19 21:37:39 följande:

    Skött vadå bättre? Jo, juste, avslutandet av relationen. Hur han än hade "skött" det hade det ändå blivit fel i slutändan, bara för att tjejen har cancer. TS liv spelar ingen roll, bara att tjejen var sjuk.


    Varför du vill att jag ska visa vet jag inte, då de första sidorna är fyllda av dessa typer av inlägg. Men, om du du fortfarande vill att jag ska visa dig så gör jag det.


    Vissa i tråden tycker inte att det är imponerande karaktär att lämna någon man älskar för att personen är allvarligt sjuk, att fullständigt avsäga sig allt ansvar och ha tillfredsställelse som högsta värdering.
  • Anonym (Ssp)
    Anonym (tvångsstanna?!) skrev 2019-01-20 00:02:43 följande:
    Du gjorde rätt i att göra slut. Låt inte någon av de fördömande personerna i denna tråd få dig att tro annorlunda.

    Var det inte nyss du som skrev att vi hade alldeles för lite information för att avgöra huruvida det var "rätt" eller "fel" av TS att lämna kvinnan?


    Det innefattade tydligen bara de som hade en annorlunda åsikt än dig, oväntat.
    Med andra ord påstår du att tråden är fullkomligt meningslös eftersom handlingen är "rätt" definitionsmässigt (att lämna någon, kontexten saknar betydelse)... för att du säger det.
    Du har övertygat alla, bra argument.

  • Anonym (Ssp)
    Anonym (tvångsstanna?!) skrev 2019-01-26 19:15:04 följande:

    " men faktumet kvarstår att varken du, jag eller någon annan här i denna tråd har tillräckligt med insyn i deras förhållande för att fördöma TS och hans handlingar. Vi vet det TS har skrivit, och jag tycker iallafall att av det han har skrivit att han verkar vara en vettig kille, som genuint ångrar det han har gjort, och/eller åtminstone ångrar hur han gick tillväga."


    Så skrev jag. Det är INTE jag som fördömer TS och hans handlingar. Det är INTE jag som sitter på min höga häst och klankar ned på någon. Allt jag har gjort är att utgå från det TS har skrivit, och av det han har skrivit tycker JAG att han genuint kämpade för deras förhållande, men att det till slut blev för mycket. Vem är du eller någon annan här att döma honom för det? Ni har nog mycket skit i kistan ni med, men till skillnad från MÅNGA andra människor är TS åtminstone ärlig om sina brister, och det tycker jag han ska ha eloge för.


    För övrigt så bara osar det att du tyckte du var så smart när du skrev ditt inlägg, men ack så fel.


    Men mitt inlägg var ju fullkomligt korrekt eftersom du fortsätter med samma nonsens. Enligt dig verkar det vara omöjligt att han gjort fel, vilket skulle göra tråden meningslös. Du kanske anser att tråden ska bestå av stöttande kommentarer och komplimanger och helt sakna meningsfull diskussion trots att det är precis det TS eftersöker? Och du pratar om ärlighet och arrogans?
    Sen är det TS handling som diskuteras här, han själv ställer frågan om han har gjort rätt eller fel... huruvida vi andra har skit i kistan är inte speciellt relevant.
    Att man enligt dig inte kan diskutera TS handling eftersom vi andra också har skit i kistan är intressant...
    Innebär detta att du håller med om att han har skit i kistan vad gäller denna situation? Fungerar det argumentet vid otrohet exempelvis? "Visst, jag var otrogen... men du har också skit i kistan och därför kan det inte vara något fel med min handling."


    Om jag inte tyckte det jag skrev var klokt/smart så skulle jag inte ha skrivit det.
    Att det skulle osa arrogans är din åsikt, såvitt jag vet rör det sig om projicering från din sida. Din självgoda godhetssignalering är inte heller något jag ger eloge för, du är en hycklare utan dess like och jag tvivlar att ens TS respekterar dina inlägg.

  • Anonym (Ssp)
    Bananböjaren skrev 2019-02-01 17:06:11 följande:

    Ursäkta men jag tycker inte riktigt att TS formulerar sig som en man. Och att använda nicket "Man" dessutom? Det skulle inte alls förvåna mig om det här är en tråd skriven av en arg feminist ur hatsvansen som hänger här på FL. Det finns några riktigt utsakade manshatare här som gör allt för att sprida sin propaganda och sitt hat.

    Jag har ett namn på tungan men tänker inte nämna det. Du försöker lite för mycket för att man ska ta det på allvar.


    Känns helt klart som en trolltråd oavsett om det är en feminist eller inte som skapat tråden.
Svar på tråden Lämnat cancersjuk tjej