Inlägg från: mumiiin |Visa alla inlägg
  • mumiiin

    Bara respekt för SD nu.

    ostmannen skrev 2019-01-16 18:18:12 följande:

    Jag tror nog du är SD:are som utger sig för att rösta annat, men strunt samma.

    Med tanke på läget så för att bilda regering utan stöd för SD så måste alla partier gå med på saker de inte gillar. Det handlar inte om att svika löften utan att hitta lösningar.


    han brukar ju smutskasta SD i varenda tråd så det tror jag inte. Dock väldigt otippat detta om tråden är seriös
  • mumiiin
    Vujt skrev 2019-01-16 18:12:52 följande:

    Du tillhör alltså en ideologi som är ansvarig för tiotals, till och med hundratals, MILJONER människors död och lidande, men har ändå mage att peka finger mot andras åsikter och ideologier. Det är inget annat än sjukt och vidrigt.


    öh va? SD har funnits i ungefär 30 år. sluta sprid saker som inte stämmer
  • mumiiin
    svartakatten98 skrev 2019-01-16 22:47:37 följande:

    Jag är egentligen också på den mer ''mörkröda sidan'', (dock gillar jag inte att kalla mig något särskilt). Men jag fattar inte det här eviga tjatet om att SD är ''rasister''. ''Vänstern'' har nu på riktigt sålt ut sig själva totalt, och den enda anledningen verkar vara att stoppa SD som är ''rasister''. Många arbetare, såväl svenskar som invandrare, röstar numera SD. Är dessa invandrare också rasister mot sig själva då eller? Senast jag kollade var ca 12-15% av SD:s väljare av invandrarbakgrund, den ökningen har skett på bara några år vilket säger något, och det fortsätter öka. De enda jag känner som öppet kallar sig sverigedemokrater är av invandrarbakgrund, uppvuxna i någon förort. 

    Att reglera invandringen borde vara hög prioritet för ett vänsterparti, just nu hjälper de bara högern att skapa enorma klyftor i framtiden. Invandrare kommer drabbas, socioekonomiskt utsatta svenskar också. Vänstern har blivit så otroligt naiv, i sin jakt att ses som ''de goda''. Men det de håller på med gör inte gott för någon, allra minst deras tänkta väljare.

    Källa för det här med invandrarstödet från 2018:

    www.aftonbladet.se/nyheter/a/A2Vrax/sd-stod-bland-invandrare-okar

    De försöker dock få det till att endast de med inomeuropeisk bakgrund skulle ligga bakom, men samtliga av de jag vet är SD är av mellanöstern-ursprung.


    exakt!
  • mumiiin
    Deacon skrev 2019-01-18 09:39:41 följande:

    SD = rasister

    Blondiner = korkade

    Invandrarmän = våldtäktsmän

    Skalliga män = riktiga karlakarlar

    Vänsterpartister = Stalinälskare

    Miljöpartister = naiva verklighetsfrånvända trädkramare

    Arbetslösa = latmaskar som saknar ambitioner

    Pojkar = ljusblå bilar är roligt

    Flickor = rosa dockor är roligt

    Ungdom i munkjacka = kanske rånare men definitivt potentiell bråkstake

    Män = ytliga individer utan känslor som styrs av det lilla huvudet mellan benen

    Kvinnor = djupsinniga individer med känslor och en högre moralisk mognad

    Ferrariförare = han (för man utgår ifrån att det är en man bakom ratten) är en statusjägare som nog försöker kompensera för andra tillkortakommanden...

    Alla dessa är mer eller mindre felaktiga generaliseringar och bör därför undvikas när man argumenterar för sin sak. Alla är givetvis berättigande till sin egen åsikt men den kan vara objektivt felaktig som i samtliga exempel jag nämnde. Är man inte öppen för denna möjlighet och beredd att kanske omvärdera sin synpunkt så är man bara inskränkt och trångsynt. Bra att ta med sig i tider när utvecklingen förefaller gå alltmer mot polariserade mellan grupper.


Svar på tråden Bara respekt för SD nu.