• Anonym (Lika)

    Underbar sambo men mitt hjärta bankar för en annan

    Bestäm dig. Det är mitt bästa råd, jag har precis samma erfarenhet av en tidigare relation som aldrig fick löpa linan ut (han gav aldrig oss chansen) som efter några år tog kontakt igen och hade "ångrat sig". Jag fick ta beslutet att vara klar och tydlig med att det inte alls var synd att jag hade sambo och gått vidare i mitt liv. Hade jag fortsatt fundera över OM det hade funkat hade det varit på gränsen till otrohet enligt mig. Jag valde att klippa kontakten helt och inte underhålla idén om honom alls.

  • Anonym (Lika)
    Anonym (Kluven) skrev 2019-01-17 12:19:44 följande:

    Just nu har vi ingen kontakt alls, förutom att jag ser att han är inne och snokar på min instagram. Så han visar ändå respekt för mitt förhållande, men min hjärna kan inte släppa honom.. o egentligen förstår jag inte vad det är som gör att jag har det intresset för honom..


    Jag hade rekommenderat att bränna broarna om han hör av sig igen. Tyvärr kommer han sannolikt att lirkar fram någon slags kontakt om du inte aktivt bromsar. Och därifrån är steget till att någon blir sårad inte långt.

    Jag svarade på meddelanden under ganska lång tid innan jag till slut valde att vara rak.

    Jag fick ett avslut, han slutade höra av sig.

    Att man har svårt att släppa berodde åtminstone i mitt fall på att jag kände att jag inte fick chansen att utforska ett eventuellt "oss". I efterhand inser jag att det inte skulle funkat, men det gnager lite att jag aldrig fick chansen att försöka.

    Jag tror att man kan hitta saker i andra personer man längtar efter trots att man är i rätt relation så häng inte upp dig för mycket på det.

    Men om du ändå väljer att försöka med honom, låt det ta tid, var ärlig och inled inget innan du har landat i eget boende, fått rutiner med barnet etc. tror du han är intresserad fortfarande då?
Svar på tråden Underbar sambo men mitt hjärta bankar för en annan