• ylwalii

    Vi som ruvar just nu!

    Efter nästan 1 års uppehåll sedan vårt senaste misslyckade försök har vi tagit tag i det igen.
    Fick i lördags tillbaka 2 st fina embryon. Minns inte cell-antal, 4 tror jag. Det här är vårt sista försök och bara 4 ägg av 5 blev befruktade. Vet inte ännu om de överlevde till frysen. Hoppas det, ifall detta inte går vägen.

    Att ruva är så hemskt.. man hoppas och hoppas. Jag har aldrig varit gravid förut och vet därför inte hur min kropp reagerar när den är gravid. Kanske inte alls.. 
    Min testdag är 11 april.

    Nu läser jag på forum, lever på hoppet och andras underbara glädje av att lyckas.


    Håller tummar och tår för oss alla! <3

  • ylwalii

    Min ruvardag 12 idag.. har inte testdag förrän om en vecka. BIM är på söndag. Men jag testade negativt i morse på ett Clear Blue Early.. :(


    Jag bara hoppas det inte stämmer... att jag på min riktiga testdag testar positivt ändå.. vet att HCG kan ta tid att bygga upp i kroppen.


    Har inga symtom på graviditet, men har varit svullen om magen sedan start på grund av Lutinus vaggisarna. Jag har aldrig varit gravid förut så jag vet inte hur just min kropp skulle reagera på att vara det. 

    Det här är vårt sista försök.. vi fick inget till frysen. efter det här är det liksom kört. Men jag vill inte sluta hoppas.. Gråter

  • ylwalii
    Väntarinnan skrev 2019-04-06 15:35:22 följande:

    Hej Ylwalii! Jag har också BIM på söndag... alltså imorgon. Men testdag först på fredag. Hur har det gått för dig?

    Sjölv är jag så himla nervös att mensen kommer när som helst. Hade rejält mycket mensvärk igår och det kändes på alla sätt som inför en vanlig mens när jag la mig. Men vaknade med ljusrosa lutinus istället. Nu har jag svårt fokusera på vanliga grejer! Vill ju sluta undra...


    Hej,
    Min mens kom som planerat och jag har testat negativt. Har inte haft några symtom. Det här var ju sista försöket. Väntar nu på att de ska ringa tillbaka så jag får höra vad nästa steg blir. 

    Hur går det själv? *hoppas på positivt resultat*
Svar på tråden Vi som ruvar just nu!