Inlägg från: Tigerkvinna |Visa alla inlägg
  • Tigerkvinna

    BF oktober 2019!

    Hejsan


    Vet inte riktigt var jag hör hemma :P


    Plussade igår på ÄL+11, BIM -4 säkert plus då jag testade med cb digitalt på dags urin..Testade både RFSU och ett vanligt cb idag också och plusset är kvar. 


    Vi är 30 och 35 år, första barnet. Försökt ett år men har haft jätte mycket strul med min mens sedan tonåren och stått på Depo-provera(p-spruta i snart 20 år). Vi plussade på första försöket med Letrozole. 


    Har inskrivning den 5:e och tidigt VUL den 15:e. Har BF 9/10 egentligen men vill absolut ha snitt så det blir snarare någon gång i slutet på september/början på oktober =) 


    Så med en så stark start från lilla knytet hoppas vi att det stannar och går vägen. 

  • Tigerkvinna
    emmast skrev 2019-01-26 08:42:31 följande:

    Hej!

    Jag plussade förra veckan på äl +12 efter att ha försökt i 1 år och 7 månader efter MA. BF kring 1okt. Är så otroligt nervös att det inte ska gå vägen denna gång.. Har mått lite illa på morgnarna kring bim men det är som bortblåst sedan några dagar tillbaka. Har lite molvärk och ömma bröstvårtor däremot. Jag testade med clearblue digital på äl+12 och fick då 2-3veckor. Kan man ha för högt hcg? Lägger in bild på de två test som jag tog äl +12.


    Har hört att man kan få lite extra starkt HcG om man bär på tvillingar. Eller så kanske du hade ÄL tidigare än du trodde? =)
  • Tigerkvinna
    Noanda skrev 2019-01-26 13:12:52 följande:

    Är det någon som vet när man tidigast kan se hjärtat slå? Tänker boka tid för tidigt ultraljud och har hittat en klinik som gör det från v 6+0.

    Hm nu när jag tänker efter så är väl det första dagen på v 7 så det stämmer kanske. Blir helt förvirrad.


    Jag har mitt tidiga VUl bokat till vecka 7 (6+1) och dom var lite oroliga att det kunde vara lite tidigt men hoppades att det skulle gå bra ändå.
  • Tigerkvinna
    Noanda skrev 2019-01-26 13:21:32 följande:
    Ok! Tack för svar! Jag kanske borde vänta en vecka till för säkerhets skull. Hur jag nu ska kunna hålla mig...
    Ja men då vet vi också typ exakt när jag hade ÄL för jag har fått behandling så har gått på VUL varannan dag vid ÄL. Därav vågade dom boka in det då för dom tyckte att det max kan diffa två dagar.
Svar på tråden BF oktober 2019!