Inlägg från: längtan 89 |Visa alla inlägg
  • längtan 89

    BF oktober 2019!

    Plussade idag!, tog sig på första försöket o då försökte vi inte ens???? Har BF 8 oktober. Har en snart 3 åring hemma???? Mådde skit hela förra graviditeten så bara väntar på det som komma skall???? men vi är så glada för vårt andra lilla mirakel????

  • längtan 89
    Anonym (Syskon oktober) skrev 2019-01-29 16:46:27 följande:

    Jag har varit med i hemlig grupp via familjeliv innan med min dotter och då har den som har gruppen lagt till som vän på fb och sen bjudit in och sen tagit bort som vän igen! :D


    Har oxå vart med i hemlig förra graviditeten, o då la admin till som vän o bjöd in. Så vi kan väl döpa den till nått annat som inte kan härledastill gravidgrupp :)nån med förslag?
  • längtan 89
    Anonym (Millan) skrev 2019-01-29 20:36:07 följande:

    Jag kan skapa en grupp om det finns fler som vill vara i en oktober grupp :D känns som en bland grupp med oktober och november blir lite stor för mig, hur ska jag komma ihåg vem alla är, haha!

    Blir en hemlig och man får joina via mig/admin, någon mer får gärna vara med och hjälpa mig släppa in alla nya som kommer joina oss allt eftersom :)


    Jag vet inte om jag är bra som admin men kan försöka om du skapar en! Ett förslag är o heta Okto eller något sånt som inte går att härleda till graviditet. Kan inte pma dig verkar det som så skicka ett pm till mig :)
  • längtan 89
    Sara86 skrev 2019-01-30 20:29:03 följande:

    Hej, hoppar in här, plussade idag, bf 10/10 ungefär, men det kan väl ändras lite. Har en vilding på snart 2,5 år. Då skapade vi en helt hemlig Facebook-grupp och är ett härligt gäng som hängt ihop i drygt 3 år. Är ingen grupp startat kan jag gärna fixa en och vara admin. Då gjorde vi så att man skickade meddelande här med sin Facebook-knutna mailadress så att admin kunde bjuda in specifikt & gruppen inte var sökbar. En sökbar grupp känns inte aktuellt för min del...


    Går inte skicka Pm till dig, vill inte gärna skriva ut fb-namnet i tråden offentligt.. :P
Svar på tråden BF oktober 2019!