Inlägg från: Mia86a |Visa alla inlägg
  • Mia86a

    BF oktober 2019!

    Jag hoppar också in här! Plussade idag och har preliminärt BF 20 oktober. Brukar alltid bli flyttad till senare datum samt gå över tiden så det blir säkert ett datum mer i månadsskiftet okt/nov sen om nu pyret vill stanna. Tror visserligen inte jag får gå över tiden med kommande barn då jag fått stora bebisar tidigare.

    Det blir tredje barnet, har en ettåring och en som blir tre i vår.

  • Mia86a
    Hesge skrev 2019-02-02 10:52:53 följande:

    Hej på er alla!

    Jag är 33 år och bor i Stockholm. Vi väntar vårt första barn som är BF 29 september, men skatten kan lika väl komma i oktober :)

    Är just nu i vecka 6 (5+5).

    Några andra mammor i samma stad?


    Bor också i Stockholm och blir 33 i år. Plussade igår så har bf 20 oktober.
  • Mia86a
    Anonym (Emelie) skrev 2019-02-11 12:13:02 följande:

    Har mitt första VUL idag! Är så nervös :)


    Åh vad spännande, håller tummarna!
  • Mia86a
    ballerinakakaoreo skrev 2019-02-11 20:11:19 följande:

    Tänkte bara kolla hur alla mår hittills i era graviditeter? :)

    Själv mår jag inte bra. Är extremt orkeslös och trött, känner mig varm och sjuk mest hela tiden och mår illa utan aptit. Orkar ingenting och sjukskrev mig hela förra veckan. Jag hoppas att vi ser att bebisen lever på mitt ultraljud den 18/3 för det suger att må såhär, speciellt om dom skulle upptäcka ännu ett MA :( får försöka tänka att detta är ett tecken på att allt går som det ska.


    Vad jobbigt! Jag förstår precis hur du har det, din beskrivning stämmer in på pricken hur jag mådde när jag väntade min son. Det är fruktansvärt att vara så orkeslös. Jag minns att jag låg utslagen på golvet och sov om dagarna. Hoppas det vänder för dig snart.

    Själv mår jag bra än så länge, men är bara i vecka 5 så sitter och väntar på att trötthet, illamående osv ska infinna sig...
  • Mia86a
    Blåsippan84 skrev 2019-02-13 16:22:40 följande:

    Kul att så någon mer här som väntar en 3a:). Mina är födda 09 och 15. Är dock beräknad till 25/9, men kände att okt tråd kändes när are än sep när jag plussade :). Just nu har jag jävulusiskt illamående och trötthet


    Här är en till som väntar nr 3 . Har visserligen yngre barn än er, min äldsta är född -16 och minstingen -17. Börjar också känna av tröttheten nu, men mår bra än så länge tack och lov.
  • Mia86a
    Blåsippan84 skrev 2019-02-13 16:31:30 följande:

    Vad kul:). Vart i Sverige bor ni? Själv bor jag i Linköping


    Ja verkligen! Jag bor strax utanför Stockholm. Börjar bäva lite inför illamåendet och misstänker att det kan komma krypandes om någon vecka eller två. När kom ditt illamående?
  • Mia86a

    Idag ringde jag mvc och bokade inskrivningstid. Ska in och lämna blodprover nästa vecka och sen blir det inskrivningssamtal veckan därpå. Börjar kännas att det är på riktigt nu! Plussade ju för precis två veckor sedan nu så att jag lyckats hålla mig från att ringa såhär länge är inte likt mig, haha.

  • Mia86a

    Har ni berättat för övriga i familjen än (blivande syskon, mor- och farföräldrar etc), eller när tänker ni göra det?

    Jag gick in i v 8 idag och vi har köpt tröjor till blivande storebror och storasyster som vi tänker att de ska bära när budskapet ska fram. Vi vill vänta så länge som möjligt med att berätta. Anledningen till det är att min mamma blir så jobbig och ska klappa på magen hela tiden vid graviditet. Spelar ingen roll om man bara är i vecka 7-8 eller 35, jätteirriterande tycker jag, haha.

  • Mia86a

    Nu har jag varit på inskrivning. Känns så kul att få ta del av hur planen ser ut framöver med kub, besök hos bm, läkare, blodprover, glukosbelastning etc. Länns liksom på riktigt på ett annat sätt nu. Nästa besök med bm är först 3 juni, sjukt lång tid och jag kommer ha gjort både kub och RUL innan dess. Har fått lergigan comp utskrivet och har även köpt akupressur-armband mot mitt illamående. Fick också veta att vi kommer få tillväxt ultraljud i slutet av graviditeten för att försöka förhindra att jag får ännu ett jättestort barn. Jag ska också börja med Niferex redan nu. Nästa ?happening? blir ett läkarbesök om 1,5 vecka. Så kul att man har massa delmål att se fram emot hela tiden nu.

  • Mia86a
    ballerinakakaoreo skrev 2019-03-08 21:55:52 följande:

    Hur långt gångna är alla nu?

    Jag gick in i vecka 11 idag och det känns som om veckorna bara flyger förbi. Längtar tills efter v. 12 så jag kan pusta ut lite. 


    Jag är bara i v 8, går in i v 9 på måndag
Svar på tråden BF oktober 2019!