Inlägg från: Aamon |Visa alla inlägg
  • Aamon

    Hur länge gå med förvärkar?

    Har gått med mina smärtsamma förvärkar och sammandragningar som inte verkar vilja bli regelbundna nu i snart 1 månad så tja... Hur tätt kommer dina?

  • Aamon
    MaxMamma17 skrev 2019-01-30 15:53:13 följande:

    Jag börjar bli rikitigt less eftersom bm ger mig så mycket förhoppningar hela tiden på att bebisen ska komma snart o så händer inget. Små slemklumpar har kommit ut, det fortsätter trycka på nedåt, sammandragningar, magknip, värre halsbränna än vanligt, ont i ljumsken till o från men mest i blygdbenet.... osv. Men inget mer händer. Jag är hes o snorig med slemhosta också men känner mig inte sjuk och har ingen feber. Känner mig helt enkelt jättekonstig och inte alls som mig själv. Får försöka intala mig själv ändå att bm har fel o jag ska inte föda förrän i mars eller nåt, haha.


    Usch, välkommen i klubben. Här jobbar vi på att försöka få invånaren att inse att det är dags att komma nu. Har tröttnat på att må som du beskriver sedan i julas. BF om 4 dagar men kan inte se någon tillstymmelse till att han behagar komma snart...
  • Aamon
    MaxMamma17 skrev 2019-01-30 17:26:11 följande:

    Usch samma här. O jag har inte BF förrän 22/2. Men kommer garanterat bli igångsatt innan dess pga förhöjda gallsyrenivåer. Fast känns ändå för länge bara att vänta till typ helgen. Är helt handikappad o vill bara föda NU och få tillbaka min kropp o min normala funktion. O träffa min fina son, såklart. Få ha honom i famnen. Imponerad att du inte kastat ut alla möbler genom fönstret än om du haft det så här i en hel månad din stackare!! Jag har vart nära ett flertal gånger. Tålamodet är 0!


    Hoppas du slipper gå särskilt längt då.

    Man får sysselsätta sig. Skotta snö, renovera och göra vad som för att fördriva tiden. Tänker att man får bra övning på att andas och hantera smärta iaf.
Svar på tråden Hur länge gå med förvärkar?