Inlägg från: Glinda från Oz |Visa alla inlägg
  • Glinda från Oz

    Flicka vill vara pojke

    Det är med största sannolikhet bara en fas, gör som ni nu gör nu, respektera utan att slå på stora trumman. Försök inte lägga vuxna värderingar i det.

  • Glinda från Oz
    Anonym (L) skrev 2019-02-01 08:48:15 följande:

    Men förvirra inte henne. Man är inte en flicka bara för att man bär rosa och klänningar och man är inte en pojke för att man klär sig i blått och leker med bilar. Alla kläder är neutrala och kan användas av båda könen. Hon är en flicka för att hon har en snippa. Sen får hon vara precis hur hon vill och klä sig hur hon vill, men det tar inte bort faktumet att hon är en flicka.


    Om könet är så självklart som du säger borde det också vara omöjligt att förvirra någon.
  • Glinda från Oz
    Anonym (Ts) skrev 2022-06-22 11:52:55 följande:

    Hej! Denna tråden skapades för länge sedan. Min dotter är 7 år idag.
    Ville bara flika in att detta inte är någon fas. Hon vill fortfarande vara pojke. Hon klär sig i pojkkläder, har pojkfrisyr och leker med typiska pojkleksaker (exempelvis leker alltid med pojkdockorna etc).


    De flesta barn som gör så är cis så det finns inget som säger att det inte är en fas. En 7- åring är inte vuxen lång därifrån. 
  • Glinda från Oz
    Anonym (Ts) skrev 2022-06-22 12:26:59 följande:
    Jag har bara en känsla av att det är någonting annat än en fas. 
    Mitt jobb som hennes mamma är bland annat att stärka hennes självförtroende och självkänsla. Jag vill att hon ska må bra i sig själv och jag låter därför detta ha sin naturliga gång. Om hon känner sig som en pojke så får hon vara det :) 
    Låt henne klä sig hur hon vill, ha vilka intressen hon vill etc men var neutral bekräfta inte. Det bästa är om hon slippa jobbiga operationer och slippa ta starka mediciner för resten av livet. Barn vars föräldrar inte bestämmer att de är transexuella blir oftast inte det. 
Svar på tråden Flicka vill vara pojke