Inlägg från: Anonym (...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (...)

    Sexlust kvinnor 40-50år

    För mig har det blivit bättre och bättre med åldern. Är 40 nu. Har ingen anledning att tro att det skulle bli sämre sedan utan det kommer nog fortsätta att bli bättre i takt med att jag blir äldre.

  • Anonym (...)
    Anonym (50 years of grey) skrev 2019-02-11 09:41:33 följande:

    Ser att denna omröstning går tvärt emot de stora studierna, å andra sidan hänger inte kvinnor som helt tappat sexlusten här på sex & samlevnad.


    Du menar alla studier som visar att kvinnor peakar vid ca 35?

    Sex vid äldre år 50+ har nog andra problem än just lust gissar jag. Tex blir många kvinnor sköra och torra i underlivet efter klimakteriet och många män får potensproblem- kan ju lika gärna ha fysiska orsaker snarare än mentala- lust osv. Och en rent fysisk orsak går ju att komma runt om man kan prata om det och söka hjälp. Vilket jag tror flera gör nuförtiden.
  • Anonym (...)
    Anonym (Delicious) skrev 2019-02-12 13:49:33 följande:

    Så, vad tror du det är som gör att din lust ökar? Trodde för övrigt att parken var vid 40:)


    Kanske är vid 40.

    Jag tror inte det är något fysiologiskt annorlunda som gör att lusten ökar utan det har enbart att göra med att man lär känna sig själv och sin kropp samt blir säkrare på sig själv och vågar ta för sig i sängen och njuta fullt ut utan att bry sig om sitt utseende osv. Bra sex gör att lusten ökar. Lust föder lust.
  • Anonym (...)
    Miss Sunny skrev 2019-02-12 14:04:20 följande:

    Det är som med män och impotens, det är individuellt. Själv tillhör jag dom som fikk ökad lust efter klimakteriet.  Utflugna barn = mera tid och energi.  Man kan helt änkelt lägga mera tid på sig själv.


    Jag har också läst att det är rätt vanligt att kvinnor får mer lust när de inte längre behöver oroa sig för graviditet. Och jag kan verkligen tänka mig att samlivet blir enklare när barnen är utflugna. Så det är nog inte så ovanligt att det blir ännu bättre efter klimakteriet.
Svar på tråden Sexlust kvinnor 40-50år