• Tecum

    Dela rum med frugan

    Trådar som dessa gör att jag faktiskt undrar vad för slags folk det är som skriver på FL då ni tydligen inte klarar, eller tror andra klarar, att sova i samma rum som någon av motsatt kön utan att det behöver bli sex. Man kan tro att ni är fjortisar hela bunten men tyvärr är ni både vuxna och mogna att veta bättre.  

  • Tecum
    Anonym (Been there done that!) skrev 2019-02-11 20:24:00 följande:
    Och du tycker det är helt normalt att TS fru "glömde" berätta det??

    Dom som har rent mjöl i påsen brukar sällan ha något att dölja...
    Hon borde berättat direkt, orsaken är troligen att hon inte ville oroa sin man. Å andra sidan, om hon varit lite listig och haft något att dölja skulle hon berättat  för att avleda misstankar. Det är alltså inget avgörande bevis.

    Men det jag reagerar på är den allmänna attityden att män och kvinnor inte kan sova i samma rum utan att det blir sex och hur upprörda och misstänksamma man säger sig skulle bli om det hände . Slutsatsen är att de inte litar på sin partner och troligen är orsaken till det att de inte litar på sig själva om de skulle hamna i samma situation. "På sig själv känner man andra"
  • Tecum
    Anonym (Bedtime) skrev 2019-02-11 23:34:08 följande:
    Skulle du vara helt ok alltså med detta? Och som jag skrev, jag har goda skäl att tro att inget hände. Men det känns ändå inte bra.
    Jag skulle vara helt ok med att hon sov i samma rum, men inte med att hon inte berättade.
    Har du varit svartsjuk förut eller har ni haft diskussioner om hennes uppträdande förr så det är därför hon inte ville berätta?
  • Tecum
    TriC skrev 2019-02-12 12:29:31 följande:
    Bry dig inte så mkt om vad Tecum skriver.....han/hon visar ofta prov på tämligen avvikande åsikter här på familjeliv. 

    Att sova med en annan person, av motsatt kön, när man själv är i ett förhållande är för de allra flesta att gå långt över gränsen för vad som är acceptabelt oavsett om det förekommit någon fysisk kontakt eller inte. 
    Tack, det tar jag som en ren komplimang. Jag vågar tänka själv och stå för mina åsikter istället för att bara springa med flocken och skälla...
  • Tecum
    Anonym (Bedtime) skrev 2019-09-25 19:34:55 följande:
    Ett tag sen nu...
    Sommaren har gått. Vi har ältat på. Hon vägrar berätta vad som hänt eller att det ens hänt. Svårt med tilliten då och nu orkar ingen av oss mer. En massa skit runt om som grävts upp. Hon kommer flytta, letar boende. Hennes släkt vet, min släkt vet, barnen vet, vi har värderat huset o.s.v. så det är inget "skrämselskott". Blandade känslor, mest jobbigt. 20år tillsammans....
    Tack för uppdatering! Jobbigt nu men jag tror att det blir bra i slutändan. Du förtjänar att träffa en kvinna som respekterar dig
Svar på tråden Dela rum med frugan