• Anonym (Kl)

    Kvinna, är du beredd att ta största ansvaret för barn och hem?

    Jag hittade en övervintrad ungkarl som vid 38 års ålder skötte hushåll och djur helt på egen hand och insåg snabbt att någon som klarat sig själv i 20 år lär vara ganska kompetent hemmet. Det visade sig stämma bra, så här hemma tar vi gemensamt ansvar. Han överraskar lite då och då till och med. I förra veckan fyllde min syster år och jag skulle göra tårtan. När jag kommer hem står det redan bottnar i ugnen, för att han kände att det skulle blivit stressigt för mig annars.

    Så, kolla upp om personen någonsin bott själv (utan misär eller städhjälp/mamma/exfru som assisterat) om inte så är chanserna små att han kommer göra sin del.

  • Anonym (Kl)
    Alltärupptaget skrev 2019-02-13 15:21:14 följande:

    Nu har jag i och för sig också en väldigt fin karl här hemma, men det där med tårtbottnarna var ta mig fan hur gulligt och kärleksfullt som helst! Fin man, den där!


    Visst är han. Jag ska dock erkänna att jag trots allt stod ut med exet i 10 år trots att han var en hopplös mansbebis. När jag första gången upptäckte att sambon hade tömt papperskorgen i badrummet, samtidigt som han ändå skulle ut med kökssoporna blev jag så rörd jag tvungen att gå och krama honom, han fattade ingenting. Exet hade under 10 års tid aldrig tagit ett eget initiativ insåg jag då.
Svar på tråden Kvinna, är du beredd att ta största ansvaret för barn och hem?