• Ok1020

    Äter EPA-Glandin för att bli gravid

    Hej! Äter borago vilket ska vara i princip samma sak vad jag förstått. Är inne på mitt 7e försök, har en vad man skulle kalla exemplarisk cykel på 28 dagar och allt går precis som en klocka. Jag har ÄL varje månad vid samma cykeldag enligt NC, får alltid positivt ÄL test. Känner verkligen min ÄL. Nu har jag ätit borago sen cykeldag 1, fick positivt ÄL-test idag men har inte haft direkt ont än. Dock har jag mycket mycket mer älflytningar, har alltid haft det men nu är det dubbelt typ..

  • Ok1020
    Jagerika skrev 2019-02-26 18:41:01 följande:

    Är det första försök med borago? Ja det är nog samma sak! Kul men en till som provar :D det är ju jättebra med älflytningarna! Mina blir bara vattninga vanligen men denna månad fick jag trådiga flytningar :) kanske är borgagon som hjälper till! När har du Bim om du har ÄL nu?


    Ja det är alltid bra med trådiga flytningar! Mina var överdrivet tjocka så dom har blivit lite tunnare den senaste tiden vilket är bra. Jag har BIM 14 dagar efter ägget släpper så det blir nog ca 12mars om ägget släpper nu elr inom ett par timmar. Känner mig dock rätt less efter ett halvår av försök men hoppas!!! Känns inte som att jag kan ha nått annat fel än just för tunn slemhinna. Har varit en enorm kaffedrickare vilket kanske kan förtunna slemhinnorna? Allt annat verkar stämma vad jag vet..har dock slutat med allt vad koffein heter nu.
  • Ok1020

    Mitt första försök med Borago sket sig. Fick mens som vanligt, dock ingen PMS vilken var skönt. Jag tog 2 tabletter till ÄL och sen 1 tablett till BIM. Den här ggn kmr jag ta 2 tabletter hela tiden till BIM

  • Ok1020
    trogott skrev 2019-03-17 14:55:47 följande:

    Åh vad tråkigt! Kram på dig!

    Varför 1 tablett efter ägglossning? På min förpackning står 2 tabletter per dag de första tre månaderna och sedan 1 per dag. Hoppas man inte behöver ta dem i tre månader . 


    För borago innehåller prostaglandin som tydligen används vid kemisk abort. Därför har jag läst lite äldre trådar om att det kan vara bra att endast ta 1 tablett från ÄL till BIM. Men nu bryr jag mig inte utan tar 2.
Svar på tråden Äter EPA-Glandin för att bli gravid