• Fian89

    Äter EPA-Glandin för att bli gravid

    Jag testar Borago jamsrot för första gången denna månad! Började äta några dagar efter mens, hann inte få tabletterna till första mensdagen. Har Bim på lördag enligt NC..

  • Fian89
    Malin888 skrev 2019-02-27 08:42:54 följande:

    Norsholm är det som är i epa-glandin också :)


    Norsholm? :D
  • Fian89
    minnie768 skrev 2019-02-28 08:45:26 följande:

    Nu närmar jag min bim som är på måndag/tisdag enligt prognoserna. Men misstänker att jag haft en äl-fri månad :'( Har inte fått maximalt på min fertilitetsmonitor, och tempen har inte stigit som den ska göra efter äl. Känns tungt, vill bara att mensen kommer nu så man kan få börja hoppas lite igen. Min första månad med EPA-Glandin, misstänker inte att det har något med detta att göra eftersom ni andra inte verkar ha något liknande :)

    Håller tummarna för er andra!! <3


    Åh nej, så drygt att äl antagligen uteblivit :( Jag har haft äl (positivt äl-test och temphöjning) så jag har inte haft samma problem, hoppas det inte är tabletterna som ställt till det för dig. Det enda avvikande jag märkt är att jag har högre temperatur efter äl än normalt och att jag antagligen har en trifasisk kurva denna månad, dvs en andra temphöjning efter äl..
  • Fian89
    minnie768 skrev 2019-02-28 09:54:45 följande:

    Ja riktigt trist! Har inte haft en enda äl-fri månad sen vi börjad försöka i somras -18. Vet ju att det händer men känns ändå tungt :( Jasså? Det har jag nog aldrig hört talas om, vad innebär det att du haft en andra temphöjning? Det kanske har tatt sig om tempen är högre? :) När har du bim?


    Jag bifogar min kurva här, äl +8 höjdes tempen ytterligare ett snäpp, aldrig hänt förut. Så jag hoppas ju att det är ett gott tecken :) Bim på lördag...

  • Fian89
    Jagerika skrev 2019-03-06 22:04:50 följande:

    Första försöket med glandinet gick i kras då mensen kom idag. Har en väldigt sparsam mens dock, det brukar va massor dom två första dagarna och sen avta i två dagar. Men idag har det bara kommit lite grann, typ som att mensen är slut redan? Rätt skönt med mildare mens utan Niagarafallet jag brukar få haha :) jag fortsätter med EPA glandinet en månad till :)


    Det gick inte för oss heller men jag provar också en månad till.. Undra om det är tabletterna som gör att du får mindre mens? Jag fick mycket mindre mensvärk än vad jag brukar få (iofs har jag ätit lite olika vitaminer m.m. denna månad så det kan ju vara någon av de andra också).
  • Fian89

    Hej, vill bara meddela att det lyckades för oss denna månad, JAG ÄR GRAVID!! :) Detta var första hela cykeln jag åt borago eftersom jag inte hann få tabletterna till första mensdagen förra gången.

  • Fian89
    trogott skrev 2019-04-04 22:47:38 följande:

    Wow vad roligt!! Stort grattis!

    Åt du borago hela cykeln fram till positivt grav.test eller slutade du runt ägglossning?


    Tack! Jag är så glad, trodde aldrig det skulle gå. Jag har ätit en tablett per dag hela cykeln. Har slutat nu efter plusset.
  • Fian89
    z19 skrev 2019-04-08 21:39:05 följande:

    Tänkte bara flika in och säga att jag provade EPA-glandin denna cykel. Efter både missfall och kemisk graviditet så var jag villig o testa. Och nu har jag plussat, på första försöket. Tog tabletterna tillsammans med folsyra.

    Om det va orsaken till plusset kan man aldrig veta, men kanske något som hjälpte till :)


    Så kul, grattis! :)
  • Fian89
    trogott skrev 2019-07-09 23:22:16 följande:

    Hej!

    Ville bara uppdatera att jag är gravid! Vecka 8+2. Så tacksam! Det funkade efter drygt tre cykler med borago (samt rosenrot) och på andra försöket, av fyra försök totalt. Vet så klart inte om boragon hjälpte men tror att den tjockare livmoderslemhinnan (eller slemmigare/mer mens iaf) bidrog. Lycka till alla ni andra!


    Stort grattis, så roligt! :)
Svar på tråden Äter EPA-Glandin för att bli gravid