Inlägg från: Anonym (Undrar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Undrar)

    Rädd att förstärka pojkväns komplex

    Är det problem för dig att han är så stor nu när han blir hård? Har du svårt att klara av samlagen? Har ni genomfört samlag när han har varit riktigt hård?

  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Beslutsångest) skrev 2019-02-15 22:34:41 följande:
    Vi har ännu inte haft sex men försökt. Oftast har det inte gått för han inte blev tillräckligt hård. Nu blir han hårdare men det känns som att det inte kommer funka pga storleken. . Vilket skulle krossa honom o göra mig till lögnare
    Hur gammal är han? Har du haft samlag tidigare? Kanske du kunde satsa på att stimulera honom med händerna och se om det går för honom på det viset. Det skulle kanske ta bort lite av pressen?
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Beslutsångest) skrev 2019-02-19 22:07:18 följande:
    Han är i mitten av 20 års åldern. Och ja jag har haft sex med flera killar innan.

    Ja jag har kört med händerna men jag blir så otroligt trött i armarna. Han kommer ju aldrig plus att han vill att man ska vara så otroligt snabb och samtidigt klämma så hårt att jag får mjölksyra innan han kommer.. enda som funkar e när han hjälper till typ
    Jobbigt att han har så svårt att komma. Kanske det kan vara osäkerhet och ovana vid ny partner. Eller om det helt enkelt är hans "förmåga" som begränsar honom. Det låter som om samlag skulle vara ett "enklare" sätt, men det kräver förstås att det funkar för dig. Vet du om han alls har lyckats genomföra samlag, eller har det bara varit jobbigt och problem med tidigare partners? Kan han göra det skönt för dig förresten? Det kanske också kan vara en ingång, att ni gör det skönt för varandra på olika sätt, kanske så att han hjälper till för egen del, utan att fokusera så mycket på samlag, och sen kanske ni går vidare undan för undan när upphetsningen är hög.
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Beslutsångest) skrev 2019-02-19 23:36:57 följande:
    Kan ju lägga till att jag nog satt pressen på mig själv eftersom jag i mina försök att boosta honom sagt o lovat lite för mycket.
    Har du lovat att samlag inte ska vara några problem eller hur menar du?
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Beslutsångest) skrev 2019-02-23 17:04:59 följande:
    Sen är MIN bästa gren nog oralt vad det verkar. Men plötsligt nu så känner jag att jag inte får till det på ett bra sätt med honom
    Oralt kan ju vara svårt om han är stor. 
    Hur har det gått för er?
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Beslutsångest) skrev 2019-03-05 18:35:47 följande:

    Både och. Vi hade ett litet bråk o han tyckte väl först jag överdrev när jag sa vad jag tyckte. Men han e ju ingen dumskalle så han fattade till slut o nu har vi det helt ok. Egentligen är det rätt häftigt tycker jag. Och vi e mer på samma våglängd o kan släppa loss mer.


    Men får ni det att fungera med sex i olika former då?
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Beslutsångest) skrev 2019-03-08 23:19:58 följande:
    Hur menar du att han fungerar ibland? Det var i början han inte fick stånd. Nu får han stånd men sex funkar inte. Och ska man vara petig e det inget riktigt stånd för han blir bara hård men den ställer sig inte upp.

    Jag vmtycker inte man ska jämföra problem på det sättet. Du har mikropenis och det orsakar vissa svårigheter antar jag men du lär ju iaf komma in. Min kille har oversize o han kommer inte in. Vems problem som e värst bör ha svaret att det är mitt problem dom e värst för jag måste gå från att ha sex till att inte ha det trots att hemväg e ytterst normal. Dessutom e det jag som får ont. Det e jag som ska öva och vänja mig. Egentligen är det rätt sjukt drabbande för mig jag ska stå ut med smärta jag ska dessutom få hans besvikna yttranden när det inte funkar. Utöver det här jag pressen att åtminstone göra annat på honom.

    Och han visar tydligt missnöje när det enda jag kan göra e o slicka o runka. Han behöver inte ändra sin fysik för mig så varför ska jag få sura miner när jag enligt honom "e onormal för att jag inte får in hela ollonet i käften
    Det låter som om ni fortsättningsvis har det jobbigt.. Kan ni hitta en modell där ni har sexuellt umgänge utan samlag? Eller skulle det vara bättre om ni gick skilda vägar. Så att du kan hoppas på att småningom hitta någon annan, någon som du kan ta. Och kanske han också hitta en kvinna som klarar av honom. Eller är det så att han har så stora problem med sin storlek och bristande potens att han borde ge upp sex? Tragiskt i så fall, men man måste kanske acceptera sin begränsningar. 

    Hur var det nu, har du alls lyckats ge honom utlösning?
Svar på tråden Rädd att förstärka pojkväns komplex