• Kråkungen

    Rädd att förstärka pojkväns komplex

    Anonym (Beslutsångest) skrev 2019-02-14 00:15:22 följande:

    När jag träffade min kille märkte jag att han hade svårt att bli hård. Jag trodde först att det berodde på att han har så stor och att det bara skulle ta längre tid pga det. Flera andra har sagt samma sak till mig och jag kämpade ibland sjukt länge utan framgång. Till slut tog jag upp det och det visade sig att han kände sig obekväm pga just sin storlek och vissa grejer som hänt innan gjorde att han var nervös att jag skulle tycka han var för stor. Sen blev det värre för han blev stessad av att den var så mjuk att det inte gick Efter det ganska långa samtalet där jag sa vland annat att det nog inte skulle vara några problem att jag ju valt honom oavsett storlek osv osv . Efter det har han haft mycket lättare att bli hård han känns mer självsäker. Problemet är att han också blir så pass mycket större nu. Jag är så rädd att jag inte kommer kunna klara det och helt krossa hans självförtroende. Jag var faktiskt lite osäker redan innan men jag trodde knappast att det skulle bli såhär. Ska jag bara säga det rakt ut eller försöka klara det bara.


    Jag fattar inte riktigt... menar du att du är rädd för att prata med honom om hur ni kan anpassa sexet m tanke på hans storlek, eller menar du att du funderar på att göra slut pga av detta? 
  • Kråkungen
    Kråkungen skrev 2019-02-14 08:42:30 följande:
    Jag fattar inte riktigt... menar du att du är rädd för att prata med honom om hur ni kan anpassa sexet m tanke på hans storlek, eller menar du att du funderar på att göra slut pga av detta? 
    Anonym (Beslutsångest) skrev 2019-02-15 22:44:53 följande:
    Rädd för att bekräfta hans dåliga självförtroende mest. 
    Ja, det fattade jag, men vad är det som skulle göra att du skulle bekräfta det, menar jag?

    Vill du prata med honom om hur ni kan anpassa sexet, men du vet inte hur du ska ta upp det med honom utan att bekräfta hans dåliga självförtroende? Eller är det så att du känner att det här helt enkelt inte funkar, utan att du måste göra slut, men att du är rädd för att DET skulle ta knäcken på hans redan dåliga självförtroende?
  • Kråkungen
    Anonym (Beslutsångest) skrev 2019-02-16 03:40:32 följande:

    Jag vet faktiskt inte. Jag fattade rätt snabbt att säga saker om storleken inte va populärt. Sen jag fattade att han haft problem med exet pga det så här jag istället vart inne på att normalisera hela grejen även om jag tänkte rätt mycket så så jag inget . Men det e inte förrän nu jag börjar inse vad hans ex hade problem med. Jag har inte sagt något om det heller för jag vill inte att han ska må dåligt. Jag ångrar rätt mycket att jag inte var ärlig i början o bara sa vad jag tyckte. Man kan ju tycka att jag borde förstått att detta skulle hända men jag e väl dum antar jag. Jag var så fokuserad att inte visa nån osäkerhet att jag inte alls tänkte tanken att det skulle bli så här


    Okej, så tankarna är typ så här: "jag vet verkligen inte vare sig ut eller in - jag vet inte om jag öht kan vara tillsammans med honom, men jag vet heller inte om jag kan vara utan honom, för jag älskar honom ju. Men hur ska jag klara sexet?? Jag kan ju inte leva i ett förhållande där sexet inte funkar... men jag VILL ju leva med honom, så lämna honom kan jag ju inte göra, och även om jag nu skulle vilja lämna honom, vad skulle det göra med hans självförtroende??? Nej det går ju inte. Men jag måste ju få en rätsida på sexet - men hur ska jag lyckas med det? GÅR det öht att få det att funka? Och hur ska jag i så fall ta upp det med honom? Nä... det går inte - det bästa är att göra slut...". också repeat på det i all oändlighet... Är det rätt uppfattat?
Svar på tråden Rädd att förstärka pojkväns komplex